ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо започна подготовка с шестима нови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 05.01.2011Коментари (61)10254
Отборът на Локомотив започна подготовка за пролетния дял от първенството. В състава на този етап има шестима нови, но не е изключено на проби да дойдат още футболисти.

Преговаря се и с футболисти, които обаче имат клубове, затова имената им на този етап няма да бъдат споменавани.

Към момента новите попълнения са сърбинът Дойкич, Хуан Бариентос, Йордан Тодоров, както и шношите Христо Стамов, Илиян Марчев и Богомил Мастагарков.

Още днес ще бъдат подписа

ни договори с Бариентос и Дойкич.

Както е известно Локо ще изиграе редица контроли в България, но сериозните проверки ще са на лагера в Марбея, където "смърфовете" ще се изправят срещу европейски колоси.

Пропада единствено контролата с Ком-Миньор (Берковица), които спират участие в родните първенства и отбора е пред закриване.
Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Папагалите се пукат от яд 4е ние сме близо до купата на България да медалите а те са на къра и копат за 1 лв
-1
 
 
тук някаккъв мангал -папагал написал 9 мнения, но иначе не гледал към професионалистите. помака гнусен не може да се спре - много зор е видял
+1
 
 
МОЛЯ ,НЕКВИ СМЕшНИЦИ ОТ В ГРУПА ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ
-3
 
 
Абе кви машини сте вие бе хаахахахаахахааа изобщо не си мечтайте даже за купа камо ли за 3 място!БФС не са малоумни да позволят на вашия цигански отбор да спечели нещо.Единственото което може да направите е да вдигнете капака на казана или да вдигнете всички жълто черни п*ш*и и да си ги набутате там където ви е кеф ! Мангусти продължавайте да си подкрепяте лайномотив и да ходите на лайнут джамия само там дават студени кебапчета и топла бира айде радвайте се
+4
 
 
Страхотен клуб с уникална и недостижима публика! ТОВА Е ЛОКОМОТИВ Пловдив!Днес бяхме неповторими и за поредна година го доказахме! Успех на любимия ни отбор и дай-боже радостите да са в пъти повече от несгодите през тази година! САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив! ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!
+10
 
 
Добре бе хора,има двама келеши фенове на Ботев за съжаление,но защо зараждате омраза и вие.Теглете им по една,но конкретно на тях.Пак почвате жълта сган,твар,жълтурци,комплексари и т.н.Не се ли сещате,че обиждате хиляди хора заради двама кретена вероятно на по 12-14 години.Не че нещо,но после всички тези хора, които сте обидили почват да ви връщат и така се заформя един кръговрат,кръговрат на глупавите и слабо мислещи фенове,небъдете част от тях!!!П.п.Казвал съм го и на феновете на Ботев,не се обиждайте.
+10
 
 
Тва жълтата сган, бълва все нови и нови звезди, кои от кои по острумен и оригинален. Предполагам комплекса Митко все още ги тресе и не могат да преглътнат тва дългогодишно клатене от наша страна с по 4-5 гола. Няма нищо, нормално е малките да плюят срещу големите, и Славия плюе Левски постоянно, и вие ще ни плюете, въобще има ли смисъл, ние защитаваме честта на Пловдив а вие на..... абе не знам за какво се борите, но ви пожелавам успех в начинанието. Нямам против нормалните фенове на Ботев, но изглежда тая вечер има много надъхани пубери дето имат нужда някои да ги свали от облаците!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: