ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: Трансферите в Локомотив зависят от продажбата на Карвальо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:06 / 04.01.2011Коментари (1)2653
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев призна, че част от трансферите в тима зависят от продажбата на Базил де Карвальо. Досега "смърфовете" уредиха аржентинския халф Хуан Мануел Бариентос и сръбския защитник Боян Дойкич, които вече са подписали договори за 2 години, и Йордан Тодоров. Габонецът Шива Н'Загоу ще изкара проби на "Лаута". Очаква се и пристигането на опитния Атанас Борносузов.

Матушев призна, че мениджърът Валери Данилченко е предложил на клуба естонците Артьом Димитриев и Максим Папонов, но засега няма развитие по този въпрос.

"Говориха ми там, предлагаха ни, но на тоя етап не сме разговаряли дали да дойдат, дали не", каза Матушев. Евентуално ако са говорили с президента, примерно там тоя мениджърът (Валери Данилченко), който ги предлагаше, но ние досега бяхме с президента и уточнявахме нещата. По принцип ще дойдат доста хора в Сандански, така че може и някой от тях да дойде. Имената ще станат ясни на самия лагер, когато отидем в Сандански, защото действително предлагат доста футболисти и ще видим на кои ще се спрем да дойдат да ги погледнем. То е свързано и с продажба на наши футболисти и тогава вече можем да обявим кои ще дойдат. Ако има развитие около Карвальо, тогава вече ще вземем хора на неговото място на проби."

Димитриев е на 21 години и е нападател, а 20-годишният Папонов е халф. През пролетта на 2009 година Папонов изкара няколко месеца в дублиращия отбор на ЦСКА, когато треньор на червените беше Димитър Пенев. След идването на Любо Пенев естонецът си тръгна от София.

По отношение на евентуалната продажба на нападателя Базил дьо Карвальо Матушев заяви: "Не знам от къде, но знаете, че Карвальо е висящ от самото начало, така че утре се събираме. Той ще е на тренировката. Ако има нещо някъде, то единствено собственикът може да каже. Но по принцип до този момент Карвальо си е на Локомотив Пловдив и днес пристига, и утре ще има тренировка.

А за защитника Юнес Бенжелюн наставникът обясни, че ситуацията е подобна. "Същата работа. Юнес си е в България, в Пловдив, така че нали си остава при нас."

"Данчо (Тодоров) ще е наш футболист сигурно, чакаме да се разбере с (Миньор). Има съгласие, всичко, мисля, че утре ще бъде на тренировката, така поне ме увери", каза още Матушев.

Той на практика потвърди вчерашната информация, че халфът Мурад Хидиуед няма да бъде трансфериран на "Лаута". "Не, поне засега. Обсъждано е името, но на тоя етап няма никакво развитие, нищо по него", каза Матушев.

Треньорът на пловдивското Локо щеше да ни се обиди, когато го попитахме дали той остава начело на тима. "Аз имам до лятото договор. След това може и по-рано, знаете треньорската работа каква е. Аз очаквам Локомотив Пловдив да играе финал за купата и да вземем трето място, без значение кой ще е треньор", отсече специалистът.

"Уточняваме противниците най-вече в Испания за 1-2 дати. Венци Митов урежда контролите", обясни Матушев.

Последната проверка на Локо преди началото на пролетния полусезон ще бъде на 18 февруари (петък) срещу аматьорския Димитровград. Ако атмосферните условия позволяват, мачът ще се играе на Лаута и ще бъде официално представяне на отбора за новия сезон.
Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма да е лошо да има поне 5 нови футболиста за сметка на дузината освободени, въпроса е да са класни и да станат титуляри .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: