ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Борносузов и Тодоров първо трябва да разтрогнат със старите си клубове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 03.01.2011Коментари (2)3086
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Атанас Узунов заяви, че спряганите за сигурни нови попълнения на "Лаута" Атанас Борносузов и Йордан Тодоров първо трябва да уредят взаимоотношенията си със своите настоящи клубове преди да подпишат със "смърфовете" като свободни агенти.

"Много е важно човек да познава футболните закони. Борносузов има професионален договор с Астра. Първо трябва да се видят взаимоотношенията между настоящия му клуб и тогава можем да говорим евентуално с него. Но няма нищо конкретно", каза Узунов пред нашата медия. "Стига той да има желание да дойде в Локомотив Пловдив... Ние го познаваме, още повече, че той е мой футболист, знаем му качествата, така че може да помогне на Локомотив. Но трябва първо да преустанови договора с Астра. До лятото му е действащ договора. Не мога да ви кажа дали ще успее да си разтрогне договора, дали ще се прибира, дали няма други оферти, това вече не мога да ви кажа. Ще се опитаме да го вземем като свободен агент, ако успее да си разтрогне договора."

Относно Йордан Тодоров, който е футболист на Миньор, Узунов коментира: "Ние не го броим все още. Има неща, които си урежда с Миньор Перник. Ако си го уреди, добре дошъл. Беше при нас - полезен футболист, и той е добре дошъл в Локомотив."

"Н'Загоу уреждаме с него виза в момента да може да пристигне в България, да изкара един пробен период в лагерите и тогава да преценяваме. За Хидиуед не мога да ви кажа нищо. По селекцията трябва да разговаряте повече със старши треньора или с президента, затова съм толкова лаконичен и ви казвам как стоят административно нещата", разясни още директорът на "Лаута".

Той поясни, че аржентинският халф Хуан Мануел Бариентос и сръбския защитник Боян Дойкич са почти сигурни нови попълнения. "Ще видим на 5-и. Подписване силно казано, но ще дойдат в Локомотив. Договорени са техните взаимоотношения, така че предполагам ще подпишат", каза Узунов.

На въпрос дали има оферти към Юнес Бенжелюн и Базил дьо Карвальо Узунов отговори: "Сигурно има. Не развивам теории. Когато има нещо черно на бяло, преподписване, продажба и т.н., нищо няма да скрием."

"Къде ще играе Том ли? Том все още е футболист на Локомотив Пловдив. Нека се прибере първо и ще преценим."

Шефът на пловдивското Локо опроверга писанията в днешната преса, че клубът е получил призовки от мобилен оператор, хотел и лизингова компания във връзка с непогасени задължения.

"Ако искате сега ще ви набера от мтелския си телефон и да разберете дали имаме взаимоотношения с М-Тел. Ако имаме нещо неуредено, щяха да ни спрат телефоните. М-Тел имаха проблеми със софтуери и нямахме фактури. Като дойдат фактурите, ще си ги изплатим", каза той.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наско не знае нищо както обикновенно! Сам си казва, че с трансфери не се занимава. Всичко върви по план!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: