ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо взима Мурад Хидиуед
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:09 / 27.12.2010Коментари (35)8060
©
Бившата звезда на ЦСКА и Литекс Мурад Хидиуед е много близо до преминаване в тима на Локомотив Пловдив. Мароканецът вече е провел няколко разговора с боса на "смърфовете" Коко Динев в София и преговорите са във финална фаза. Очаква се до няколко дни Хидиуед официално да подпише договор с Локомотив. 34-годишният халф не е играл професионален футбол от лятото на миналата година, когато носеше екипа на германския Аугсбург. Неговото име се спрягаше за трансфер на "Лаута" и преди година, но тогава Хидиуед не се разбра с ръководството.

Източник: Sportal.bg
Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да беше вратар на тази вьзраст- да . Той е чужденец и няма да се раздава като Лазаров.
на 28.12.2010 г.
+3
 
 
Коко се е сбъркал!Кво го взима тоя дядо?Има прекрасни футболисти...?
-3
 
 
Щом Коко Динев го иска , значи е добре дошъл на Лаута ! Дори и един полусезон да направи в Локомотив , пак ще е от полза ! САМО ЛОКО !
+4
 
 
Излишна покупка ,каква перспектива има този футболист на 34 г. ще играе няколко мача и това ще му е ...Трябват ни млади и перспективни футболисти и по принцип привличането на Георги Илиев е по добър вариант от Хидиует или Дани Младенов също може да си го върнем.
на 28.12.2010 г.
0
 
 
Защо ли ни е тая изпята песен?Дано греша,но ще е нещо като Чиликов.
+2
 
 
Дано ви помогне да вземете купата, от Ботев съм, но не мразя противникът, а го уважавам, за жалост от ваша страна няма особено уважение, но просто такъв ни е манталитетът за жалост... Пловдив има нужда от силен Ботев, Локомотив, Марица, Спартак, а дори и от Брестник! Дано някога го проумеем и взаимно да си помагаме, а не да си вредим!!! Весело посрещане на Нова Година и нека тази отвратителна злоба да я прогоним от българския си манталитет! Не говоря само за футбола, а като цяло... Едва ли и някой ще се трогне толкова от това което съм написал, но ако има и 1% пак би било полезно.
+2
 
 
Някой хора летят яко в небесата и си мислят,че вече сме барса и само ще купуваме и то звезди от 20млн.на горе.хахахах аве събудете се живеем в България.В момента имаме най-добрия президент и отделно с най-добрата политика по превличане на играчи в А група.А за превличане на млади български футболисти абсурд,в момента матеряла е негоден.Просто незнам как може да имате претенций,живеем в България пичове!!!
+5
 
 
Защо тука няма един реалист! Каква европа какви шампиони каква купа на България ви гони и вас.След като всеки полу сезон се сменя половинта отбор.Защо поне един път не си задържим играчите един сезон до кога ще продаваме,преотстъпва ме и освобождаваме играчи това най-мого дразни от всичко.Сега ако го вземем Хидиуед още колко ли време ще може да играе? Нека да вземат някой по младо и талантливо момче от колкото някой пред закачане на калеврите
0
 
 
Всеки полу сезон,неможе да се гради нов отбор!!!Няма отбор от 25 титуляри.Котев го налагаха,а се знаеше,че е "само за борбите"Защо ги взимаме,тренираме ги,плащаме им заплати,и ги отпращаме поживо-поздраво??/което неможе да се продаде разбира се!!/Пускат се играчи,за да се продават по-бързо!ИМА ЯВНИ МЕНИДЖЪРСКИ ИНТЕРЕСИ!!!И тука,някои пак:БРАВО!!!НА КАКВО БРАВО???Хидиуед е класа!!У нас може да играе до 40!!Одзад обаче,всичко трябва да се сглобява наново!!ДО КОГА???
+4
 
 
Пичове , тоя преди беше доста добър , но както пише в статията от лятото на миналата година не е играл . На тези години това е доста време , не съм сигурен , че ще ви свърши работа . Иначе на времето наистина беше един от най-добрите халфове в нашето първенство .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: