ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Курдов с 8 оферти, до дни решава къде ще играе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:17 / 29.11.2010Коментари (29)7219
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Атанас Курдов е получил цели седем оферти след страхотното си представяне през есенния полусезон в Югоизточната "В" група. Това призна самият футболист след победата с 2:1 като гост на Нефтохимик в Бургас. Успехът утвърди "канарчетата" като лидер на върха с 16 точки преднина пред вчерашния им съперник. Бившият футболист на Левски и Байер (Леверкузен) има 29 гола в 17 мача във "В" група и още 5 в предварителните кръгове за Купата на България.

"Чувствам се отлично в Ботев и искам да продължа кариерата си тук. Мечтая за мачове със сегашния си отбор в "А" група, където ни е мястото. Днес обаче ще съм в София при моя мениджър Емил Данчев. Имало оферти от седем отбора, които ще трябва да обсъдим", откровен бе Курдов.

"Получи се хубав мач. Контролирахме играта, но отпускане в края можеше да помрачи настроението ни. Едно голямо благодаря на феновете и на двата отбора. Просто ни караха да се раздаваме и да покажем най-доброто от себе си".

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами време е да видим наистина какви са целите на клуба нека да му направят оферта на която неможе да откаже мом4ето заслужава!! Оби4амете Насе успех
0
 
 
Мисля че ако го повикат от Левски той ще отиде. Все пак е тяхен юноша и прочее. Най-големият проблем пред оставането му в Ботев е загубата на време - той неможе да се изяви и да бъде забелязан в чужбина докато играе в Б и В група. Ако ръководството евентуално реши да атакуваме Купата догодина с всички сили и ако няма много добри други предложения, Курдов може и да остане още една година.
0
 
 
хора нека да го разберем Наско, тои е истински мажкар наистина испитвахме голямо удоволствие от играта му, нека сам реши каде да продалжи да играе, но сас сигурност Ботев и невероятните жалти фенове ще останат в сърцето му,благодарим ти Наско от сърце..
+1
 
 
Насе, следвай мечти те си, но каквото и да решиш оставаш завинаги в нашите сърца. Наско, Обичаме те.
+1
 
 
А интригантите по Канал 3 казаха, че споделил "Че най-голямото му желание било да играе в Уефски дето бил израстнал от мъничък". Само дето Сашо Диков и сие пропускат, че от там го натираха есента като натрапник и той беше много разочарован. Истината е обаче, че ако има оферта от чужбина ще си отиде.
+3
 
 
остава тук! Няма да ходи никаде! СПОКО!
+8
 
 
насе имаш нашата подкрепа където и да отидеш,но не ходи в левски цска или циганското локо.ние те обичаме особенно бати гошо и бати иван ти знаеш за какво говоря познаваш ме.благодарим ти за всичката радост която си ни доставил!!!ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
+12
 
 
Преди няколко месеца, в нашият нов отбор пристигна едно младо момче, облечено по последна мода и с голяма самоувереност, която ми изглеждаше малко пресилена. Но още с първите си игри, Наско разсея всички съмнения.Гол след гол, с много хъс и мъжка игра той влезе в сърцата ни и се превърна в любимец на публиката. Днес Ботев е първи с 16 точки преднина. Разбира се заслугата е на целият отбор, но не може да се отрече приносът на Наско Курдов към невероятната статистика на отбора ни. Ние, феновете се радвахме на попаденията му и тайно се надявахме да запазим това невероятно момче поне до края на пролетният сезон, а защо не и още няколко години.И този ден дойде. Със страхотните си попадения и изключителна си статистика, Наско Курдов привлече погледите на националните и чуждестранни скаути. Според мен единственната ни възможност да запазим Наско още известно време е новият ни финансов благодетел да му предложи договор, който отговаря на таланта и ролята му в отбора.Надявам се че неговата привързаност към Ботев и към нас - феновете, ще довърши да го убеди да обвърже близкото си професионално бъдеще с любимия ни отбор. А ако Наско реши да отлети от гнездото на канарчетата се надявам това да стане в полза на един голям европейски отбор, а не при някой от евро-идиотските ни грандове.Разбира се никой от нас не може да го вини ако реши да продължи кариерата си на по-високо ниво. Ако бъдем честни със себе си, ще признаем че този диамант не е за "В" група. А и с всичко, което направи досега за Ботев, Наско заслужи признанието ни и ще остане завинаги един от нас. Затова му пожелавам много успехи и нека да достигне висотите които прилягат на таланта му.Все пак тайно си мечтая, дай Боже, той да реши да остане на Колежа, да ни радва с головете си, за да изригваме още дълго време : "НАСКОOOOO КУРДОООООВ !!!!!!" Обичаме те Наско !
+10
 
 
Наско вкарай 100 гола за любимеца на град Пловдив и остани в сърцата и историята на Ботев и Пловдив. Обичаме те!!!
+9
 
 
Хора като Наско никога няма да бъдат забравени,те пишат историята на един велик отбор.Пожелавам му само успехи занапред,независимо от клуба в който ще играе.Той ни помогна в труден момент,винаги е добре дошъл при нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: