ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо(Пд) на 1/8-финал за Купата след рулетка с дузпи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:44 / 21.11.2010Коментари (107)15462
© Plovdiv24.bg
Локо победи адашите си от София в 1/16-финал с 3:4 след дузпи (0:0 в редовното време) за Купата на България. "Смърфовете" бяха по-класния отбор на терена, но съдийската тройка на направи всичко възможно, със скандалните си отсъждания, да отстрани пловдивчани. Дори напъните на тримата в черно не стигнаха срещу жалкия отбор на Гигов. 

Срещата започна равностойно, като двата отбора заложиха на дефанзивна игра и много борба в средата на терена. Не липсваха и твърдите единоборства, като домакините от София бяха съсредоточили всичките си усилия в това да ритат капитана на пловдивчани Здравко Лазаров. Капитанът на домакините Добрев на няколко пъти изрита Електричката зверски, но бе пощаден от наведения съдия.

Епогеят на съдийската некадърност и слугинаж бе през второто полувреме. Първо съдията свирна скандална дузпа за домакините, която Генков пропусна, ритайки над вратата. После гол от пряк свободен на Здравко Лазаров бе отменен, заради несъществуваща засада на скочилия за топката Бенжелюн. Малко след това играч на домакините спря подаване с глава на Саканоко чрез волейболна блокада с глава, но съдията си затвори очите в тази ситуация.

Усилията на черндрешкото стигнаха само за 0:0 в редовното време и продълженията. При дузпите "черно-белите" бяха безупречни, а Лучини хвана решаващата дузпа на Генков.

Жребият за осминафиналите в турнира за Купата на България ще се тегли на 24-и ноември (сряда), от 11.00 часа.

Срещите от осминафиналната фаза на състезанието ще се играят на 4-и декември (събота). Mясто там си осигуриha 16 отбора - 11 от А група и 5 от двете Б групи.

 

Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
20.09.2010
20.09.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
СУПЕР ПОБЕДА БРАВО НА МОМчЕТАТА И ФЕНОВЕТЕ
+2
 
 
Честито и от мен!Мисля че трябва здраво да атакувате купата,този път към Европа ще ви бъде по-лесен,другия е осеян със шопски дупки и камъни.Много е приятно да четеш подобни коментари,немислите ли,денят ми става някак по-приятен,без излишни нерви.Нека продължим в същия дух,на който не му харесва да си търси друго място където да си избива комплексите.
-1
 
 
ей мн се кефя 4е шопските отбори са толкова жалки пред нас вище смо надиграхме левски на герена и заслужено победихме с цска бяхме малко по дефанзивни но играехме правилно ма4а свършваше при 0:1 отмениха ни 4ист гол цяла БЪЛГАРИЯ видя 4е ние заслужавахме да ги бием в София е в4ера ГИГОВОТО ОТБОР4Е БЕ ТООЛКОВА ЖАЛЪК 4Е НЯМАХА ИДЕЯ КАК ДА ВЪРЖАТ 2 ПАСА ТОВА Е ПЛОВСКИЯТ ЛюБИМЕЦ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ГОРДЕЯ СЕ С ЛОКО ПД
0
 
 
Пловдив Най-великия град в България даже и в света и ся като чета коментарите много се радвам че се разбираме с феновете на Ботев и те с нас и имаме общ враг Шопите се саберем да изнесем голямото село много ще е яко :D
+3
 
 
Защитата, която първите няколко кръга беше най-слабото ни звено, днес е най-добрата защита в първенството!Това е достатъчно показателно, че в нашия клуб се работи...и се виждат резултатите!Друго, което ме радва страшно много е, че е променен манталитета на отбора!!!Играта се подобрява...тактическата грамотност и кондицията - също, но провинциялния манталитет най-мъчно се изкоренява!Вижда се, че не само играта е подобрена, но и манталитета и психиката - също!Големи Бонев и Матушев!!!Най-трудно се работи с главите на самите футболисти!Днес отбора играе със самочувствие, воля и хъс каквито са присъщи на водещите отбори!И вижте, че ние сме отбор на 6 месеца, майна, а да речем един Локо Сф е граден с години.Много малко са отборите, които могат да си позволят по такъв начин да тръгнат да се надиграват със столичен отбор.Ако беше някой друг тим извън столицата при такава игра още първато полувреме щеше да губи с 2-3 гола!С тази игра, психика и характер не се страхуваме от никой отбор.Дори и да загубим, ще загубим с игра...като мъжкари!Ако пък победим сме победили като герои, които са си оставили сърцето и душата на терена!!!а
+3
 
 
Отстранихме шопски отбор - това е повод за радост, но да не стигаме до еуфория, защото това е само първия мач, а не финала!Има какво да се желае от играта ни - като разнообразие и движение по терена. Сега ме е страх при жребия да не ни се падне някой от слабите отбори и да го подценим!? При силен съперник се мобилизираме, а ако имаме късмет мачът да се играе в Пловдив, няма кой да ни отстрани!!!
+3
 
 
Като фен на Ботев, Ви честитя победата. Не само че отстранихте софийски отбор, просто ми харесва как играят и двата отбора. Докато за нас е нормално да бием защото мястото не ние в тази група, искрено се радвам за успехите на пловдивския футбол и на ниво А група. Успех и занапред.
+3
 
 
Мачът с Локомотив (Сф) беше мн правилно изигран от наще защитници добре опазоха Генков (ИДИОТА) Това е моята мечта да мачкаме мръсните шопски смешници но за пореден път се опитаха да ни отрежат главата от сектора неможах да вида имали засада при гола на Базил но на записите си ли4и 1 м ред защитника сега е кефя мн пове4е макар и с съдиите неможада да помогнат на локо сф ЛОКОМОТИВ ТОВА Е ЕМБЛЕМАТА НА ПЛОВДИВ ХАЙДЕЕЕЕ С 4ЕРНОМОРЕЦ ДА НАПАЛНИМ СТАДИОНА ДА ПРЕВЪРНЕМ В АД ЛАУТА ЗА ТИЯ АКУЛИ ОТ БУРГАС
+7
 
 
първо за победата ЧЕСТИТО МОМЧЕТА дай боже да се радваме на пролет.Искам да поздравя всички ЛОКО ФЕНОВЕ и всички пловдивчани,който се радват истински на нашите победи.Приятно ме изненадват многото постове от фенове на ботев поздравявам ви за което и ви желая успех.Трябва да ни е ясно ,че шопландия само печели от нашето разделение.Да ги мачкаме както и където можем.НАПРЕД ЛОКО НАПРЕД ПЛОВДИВ
+5
 
 
В един далечен ден, аз си купих шал на един един отбор, за когото незнаех нищо, в този ден незнаех, какво означава той за истинският му фен. С годините се научих, че отборът Локомотив Пловдив не е просто отбор. Това е вяра,гордост и магия. ......След години на падение, възход и катаклизми в отбора аз останах с отбора и никога не го предадох. За мен отборът в черно бяло райе е не само любим, но отборът на моето сърце и душа. Много хора са казвали,че това е само един отбор и нищо друго, но за мен това е ВЯРА. Свещенното черно бяло райе, не се надява на гърба, то се надява в душата на всеки един човек който вярва в него и никога не се предава !!! Локомотив Пловдив е моят отбор, моята вяра, моята същност. Той никога не ще умре !!! Той е вечен !!! Хегемония и любов в черно и бяло !!! Поздрав към всички черно бели събратя и приятели !!! Ние сме време, Локомотив е вечен !!! С вечна признателност към всички, който са усетили черно бялата идея със сърцето си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: