ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от петодивизионния Белозем за Аматьорската Купа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 03.11.2010Коментари (109)12652
© Plovdiv24.bg
Ботев победи Сокол в предния кръг, но не успя да се справи с Вихър Белозем
Ботев Пловдив се издъни в турнира за Аматьорската купа след загуба с 0:2 от тима на Вихър Белозем, който се състезава в "Б" окръжна група - пета дивизия на българския футбол, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Жълто-черните" изтърваха да осигурят на Пловдив ново дерби с Марица, като сега тимът от Белозем ще се изправи в областен финал за Аматьорската купа срещу "жълто-сините". "Канарчетата", които отписаха този турнир, пратиха на мача юношите старша "Б", като отборът се състои основно от момчета, родени 94-а и 95-а година. И двете попадения във вратата на "жълто-черните" паднаха след статични положения. Головете отбелязаха Стоян Краваев в 9-ата и Стоян Стоянов в 75-ата минути.

"Въпреки загубата съм доволен от момчетата. Имахме нашите си положения, но не успяхме да ги реализираме", заяви селекционерът на юношеската формация на "канарчетата" Славчо Славов.
Още по темата: общо новини по темата: 11
17.11.2010
10.11.2010
05.11.2010
01.11.2010
20.10.2010
13.10.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
жалко ,че не сте ги били ,но все пак това са много млади играчи,които се обиграват и е нормално срещу доста по-големи и физически по здрави играчи да имат проблеми все пак нищо кой знае какво не е станало няква си селска купа халал да им е за вас на първо място е Б група ,което според мен е почти постигнато и ви го пожелавам и след това А група ,И ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ ОТ НАС ИСТИНСКИТЕ ЛОКОМОТИВЦИ ЗА КОМЛЕКСИРАНИТЕ ГОМНАРЧЕТА ,КОИТО РАЗВАЛЯТ ДОБРИЯ ТОН ,ТО ГИ ИМА И ОТ ДВАТА ОТБОРА ,НО ТУКА СА ПИСАЛИ НЯКОИ ,ОТ КОИТО СЕ СРАМУВАМЕ НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ В ПРЕДВИД ДОБРИЯ ТОН И ПОЖЕЛАНИЯТА ,КОИТО НИ ИЗКАЗАХТЕ ЗА ПОБЕДАТА СРЕЩУ левски,А И НЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА ДЕ, ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ,УСПЕХ НА БОТЕВ И САМООООО ЛОКООООО
0
 
 
Уж селски турнир, а се усеща злобата от коментарите. Ако бяхте били нямаше да има значение какъв е бил турнира, нали? Какво значение има дали сте играли срещу селски отбор или ГРАДСКИ? По-важното тук е кой е победил и кой е паднал! И не се отривайте с това, че МАЛКИ са играли срещу ГОЛЕМИ! Половината играчи от "ВИХЪР"-Белозем не са по-големи от тези на "БОТЕВ"-Пловдив. Никой не ви е накарал да изпратите децата да играят срещу мъже!
+6
 
 
кво от тва не виждам никав смисал в участието на отбора в тази купа още преди сезона обявихме че неиска ме да играем в нея и ще пускаме юноши явно на буферите им пука повече от нас че сме отпаднали от тази купа гледайте си отборчето кво ви вълнува ботев
Пея песен за лубимия си отбор
на 03.11.2010 г.
+11
 
 
Тук трябва да кажа на нашите фенове да спрат да се заяждат. Локомотив би Левски невидях нито едно лошо мнение в полза на Локото а вие сега правите точно обратното.Ако наистина мразите толкова Ботев вобще не пишете коментара защото ми стана гадно като го чета. Просто ще пожелая успех на Ботев дано sled 2-3 три години да има повече пловдисвки дербита
+4
 
 
Абе срамно звучи наистина, ама така става понякога като пускаш 15-16 годишни момчета да играят срещу отбори за които е чест да са на един терен с Ботев. Ставало е много пъти с Арсенал, сега стана и с Ботев. Да сме живи и здрави - наздраве!
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 03.11.2010 г.
+13
 
 
еми с момчета набор 94 и 95 разбираемо..
+7
 
 
Вие пък колко ви е акъла да се връзвате??? Много хубаво знаете че нямахте място в тоя селски турнир, споменаването на Ботев в него само предизвиква смях. Много ясно, че трябваше да се махнете, кво искате да вземе някои селски ръгач да ви изпоконтузи играчите ли? Айде стига се връзваите на глупости, и ние и вие знаем че можете да ги утрепете тея, просто тва беше най-умнотодето можехте да направите..
+4
 
 
За пореден път се убеждавам ,че от буфера по-злобно същество няма! Ти му правиш чекия на душата,той иска дебел в задника! Никакъв респект за тях,до днес се опитвах да ги уважавам,но вече не!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Ботев вече не е на седмо място
Официално: Извънредни новини от ЦСКА-София! "Червените" имат нови собственици
ЦСКА-София с необичаен нападател на "Колежа"
Гайди, тъпани, диджей и боядисване на яйца преди Ботев - ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: