ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отново много контузени в Ботев преди Стамболово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 28.10.2010Коментари (14)3975
© Plovdiv24.bg
Отново доста футболисти са с проблеми преди шампионатен мач на Ботев Пловдив. "Канарчетата" са домакин на Стамболово в неделя от 14:30 часа. Иван Площаков и Николай Манчев по всяка вероятност ще останат извън групата, други също са с проблеми.

"На пръв поглед срещаме един от по-слабите отбори в нашата група. Подготовката протича нормално, като днес ще пътуваме за Ягодово заради лошите метеорологични условия. Имаме доста футболисти с проблеми - Иван Площаков лекува бронхопневмония, възстановяването на Николай Манчев върви трудно - оказа се, че ударът е доста сериозен. Извън групата е също Иван Танчовски, Пейо Батинов има проблем с връзките на глезена. Светослав Асенов вече тренира на пълни обороти, вчера се присъедини към групата", това заяви старши-треньорът на Ботев Пловдив Марин Бакалов преди срещата със Стамболово в недел
я, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Надявам се за последния етап да успеем да ги възстановим - тогава ни предстоят тежките мачове с Нефтохимик, Созопол и Ботев Гълъбово. Това са отборите, които имат по-висока класа. Преследваме си целта, знаем нашите слабости и се стремим да ги отстраняваме в процеса на работа в първенството, както и да задържим и увеличаваме разликата от съперниците си. Нашата цел е да завършим първи, по-възможност без загуба и с минимален брой загубени точки", каза още Бакалов.

"Разликата с Нефтохимик ни дава стабилност и успокоение, но не трябва да подценяваме никой съперник заради това. За нас не е важно само да побеждаваме, а да побеждаваме с добра игра. Това може да се получи, ако всички бъдат здрави и можем да съберем оптимален състав", завърши треньорът на "канарчетата".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Споко, момчета! Стамболово можем и на "мускули" да ги прегазим с подкрепата на нашите фенове! Важното е възстановяването на Манчо и останалите да протича нормално и за мача с Гълъбово да сме на бойна нога!
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+18
 
 
пожелавам на контузените и болните да се оправят колкото се може по-бързо отбора има нужда от тях а в неделя всички да стадиона да подкрепим най-големия - БОТЕВ ПЛОВДИВ един единствен е на света ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: