ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какалов и Манчев дебютираха с голове при победа на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:01 / 13.10.2010Коментари (96)15288
Георги Какалов и Николай Манчев ще запомнят повторните си дебюти с "жълто-черната" фланелка с голове. Двамата се разписаха при победата с 3:2 като гост над Сокол (Марково) в турнира за Аматьорската купа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Третото попадение бе автогол. За Марково пък се разписа бившият капитан на "канарчетата" Иван Караманов, второто попадение реализира Стоянов.

Въпреки, че Ботев излезна с т.нар. си резерви, нападението на тима бе съставено от футболисти, които дълго време играха заедно в "А" група - Николай Манчев, Георги Какалов и Красимир Кръстев. Помагаха им Илиян Христов и Иван Площаков. Все пак футболистите не се напрягаха много и опасностите пред друг бивш футболист на Ботев, който сега играе в Марково - вратарят Румен Попов, не бяха много.

Ботев все пак бе първия отбор, който вкара гол. Разписа се Николай Манчев. Той вкара красив гол директно от пряк свободен удар с точен шут право в сглобката. Малко по-късно Георги Какалов можеше да удвои, но сам срещу вратаря стреля покрай гредата. Иван Площаков също пропусна да вкара втори гол - след хубав пробив и центриране на Красимир Кръстев, той шутира от воле, но топката мина малко над горната греда.

В 28-ата минута "канарчетата" удвоиха преднината си. Голът падна след грешка в защитата и на вратаря, който не успя да овладее върната му от полеви играч топка и тя влезе във вратата за 2:0. Иван Караманов успя да намали преднината на Ботев с гол в края на полувремето.

След почивката положенията пред вратата на Сокол продължиха, като отново Георги Какалов бе сред най-активните. Той обаче на два пъти пропусна чисти възможности. В крайна сметка в 59-ата Какалов успя да реализира, останал отново сам срещу вратаря, извеждайки Ботев отново с два гола напред. Пет минути по-късно обаче Сокол вкараха втори гол след центриране и удар с глава на Стоянов.

С тази победа Ботев продължава в следващия кръг на Аматьорската купа. Следващият съперник на "канарчетата" е Левски Карлово. Вторият кръг е на 20 октомври, сряда, 16,00 часа.

Какво казаха Георги Какалов и Николай Манчев пред камерите на предаването VIP Sport преди "дебюта" им за Ботев, вижте ТУК.
Още по темата: общо новини по темата: 11
17.11.2010
10.11.2010
05.11.2010
03.11.2010
01.11.2010
20.10.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Немисля че заради тези 5,6 "човека",пишещи коментари против Ботев,трябва да се обижда името Локомотив.Нека се обръщаме конкретно към тях,а не към тази маса от хора,повечето от които си гледат собствения отбор.Най-добре изобщо да не им отговаряте понеже се вижда ,че за тях това внимание е ценно и приятно, явно им липсва извън нета.Поздрави на всички!
на 14.10.2010 г.
+7
 
 
Напред, канари! Само напред, за ужас на комплексарите!
+8
 
 
Млади човече, пийте си редовно хапчетата за да се възстановите като нормален човек!Пожелавам ви го от сърце!
на 14.10.2010 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
Само Ботев. Дано и Карамана се върне през зимата и с още едно две класни попълнения и задължително налагане на младите, за да се обиграят докато стигнем в А група, разбира се и със солиден спонсор имаме шанс да станем силен отбор, който да е отново фактор в А група. А на циганетата от Локо, които само се заяждат ще им кажа, че ще се класират за евротурнирите, ама не се знае коя година, тази със сигурност няма да е. Не го казвам от злоба или завист, а просто фактите говорят, нямат никакъв шанс от първенството, единствено от Купата, ама трябва много късмет, затова не вярвам. Напук на всички ние се завръщаме и то по-силни от преди. Браво на Марин Бакалов, той доказа, че е истински ботевист и милее за отбора.
+6
 
 
На мен днес Манчев ми хареса най-много. Един пас не обърка, а и прекият за гола си беше майсторски изпълнен. Какалов малко по-слабо, но и той ще влезе във форма с времето. Почваме ги......
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Не съм бил на мача, но ми е приятно да разбера от коментарите, че Манчев и Какалов дърпат напред младите с примера си и майсторството си! Разчитам и на такта на Бакалов да държи преди всичко на колектива! Като фен разчитам на вече по-мъдрите Манчо и Кака да са лидерите на отбора да го водят все по-нагоре! Пък и Бакалов каза в интервюто пред Боби Димитров, че вратите на отбора за Караманов остават отворени! С доокомплектоването ни през зимната пауза ще имаме селекция достойна не за Б, а за А група! Сигурен съм, че ще успеем да откажем Нафтата още на прекия ни двубой в Бургас! Ай, канариии!
+8
 
 
Надявам се само Марин Бакалов да реши проблема между Батинов и Манчев, това не трябва да пречи на отбора и да смущава атмосферата !
+5
 
 
ООО Ботев пловдив най великия!!!! .....Мангалите се насират ама така е мангала си е мангал
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: