ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с най-резултатното нападение у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 05.10.2010Коментари (18)3620
© Plovdiv24.bg
Здравко Лазаров и Базил дьо Карвальо имат повече голове от 10 от отборите в "А" група
Локомотив Пловдив е с едно от най-резултатните нападения в българското първенство. След 9 кръга в шампионата "смърфовете" са отбелязали общо 18 гола, което прави средно по два на мач. С по-добри показатели са единствено втория в класирането Локо София с 21 отбелязани гола и Левски с 20 попадения в противниковите врати. Четвърти в тази класация е Литекс с 16 гола.

На свой терен обаче Локо е лидер по този показател. Селекцията на Коко Динев и Христо Бонев са отбелязали общо 13 гола на обновения стадион в парк Лаута. Локо Сф и Левски са реализирали по 12, а чак след това е Литекс с 9 гола в Ловеч. "Смърфовете" са и сред най-успешните домакини. "Черно-белите" имат само едно равенство срещу шампиона Литекс. Именно ловчанлии, както и Локо София са другите два отбора без загуба у дома и само с едно равенство. Лидерът Левски все още няма загубена точка на свой терен.

Две трети от попаденията са дело на Здравко Лазаров и Базил дьо Карвальо. Изживяващият втора младост Лазаров е нанизал осем попадения, като вкара и един хеттрик на Монтана. Новият хит в селекцията на Коко Динев Базил дьо Карвальо е добавил още 4. Христо Златински има на сметката си три гола, които вкара в последните две срещи. По един гол имат Габор Ерош, Юнес Бенжелюн и Николас Раймонди, който вкара още в 30-ата секунда с "черно-белия" екип, като от него се очакват още много попадения.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Здравко Лазаров е сърцето и душата на отбора. Ще подкрепяме Локо защото и това е нашия тим!!!
+1
 
 
Тодоров трябва да се махне от вратата ... според мен неможе да пази !
+2
 
 
Хубави показатели,но трябва ли да си зарваряме очите за често трагичната защита?!Пускаме евтини голове,а при високи топки пред нашата врата....не ми се мисли.Ето тук,според мен,трябва да бъдат насочени усилията на треньорския щаб!
+4
 
 
Берое са ми най-симпатичния отбор измежду българските клубове= Яшабана... обаче двата парцала ще си ги отнесат!
+5
 
 
Бях на мача Берое-Пирин Зле са в защита - Томаш и Бачев са бавни и няколко пъти бяха разминавани, Пирин изтърваха два-три гола Очаквам да им направим една тройка, но май и ние ще пуснем,защото добре се организират в нападение
+4
 
 
Успех на любимия ни отбор и занапред! Локомотив Пловдив е единствения ФК в Българския елитен футбол, защитаващ честта на града ни и определено я защитава много добре! Що се отнася до мача с Берое,и който и да било друг,моля не правете предварителни изказвания за резултати,защото това е глупаво! Такива постове принадлежат на едни други "фенове" на един отбор от Сопот!
+7
 
 
Където и да идем... Ний сме домакини... Винаги готови... Да срещнем враговете... Със стиснати юмруци... И вяра в сърцата... И щом си на земята... Ииииии проплачеш - Кои сте вие ? Ний ще отговорим! Ооооо ( много продължително ) Лоооко Пловдив... Едииииин е в Пловдив... Лоооко Пловдив е в нашите сърца але алееее але алеее Локо Плооовдив але алеее!!!
на 05.10.2010 г.
+4
 
 
Стари отбори с традиция и история като Берое, не може да ги биеш с 5:0. Дори и да можеш - не трябва. Трябва да се покаже уважение - такива еднодневки като Металик, Монтана, Калиакра и тн трябва да се мачкат с 300 гола за да запомнят, че са едно нищо.
+8
 
 
От времето на Жоро Илиев не сме побеждавали с такива резултати и с такава хубава игра - 4, 5:0...На Лаута играем прекрасен футбол, наслада за окото, може би най-красивия в България. Като гости ни трябва малко увереност в силите и спокойствие, защото се видя в Перник, че и на вън може да сме силни когато сме концентрирани и амбицирани. Мача с Берое ще е малко по труден от предните, но пак ще победим с 2:0 или 2:1. Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотивска подкрепа от Румъния за утрешния мач срещу Левски на "Лаута"
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: