ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще играе за Купата в сряда на осветление
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 27.09.2010Коментари (84)9082
© Plovdiv24.bg
Двубоят Ботев Пловдив - Димитровград ще се играе на осветление, съобщи официалният сайт на "канарчетата". От зоналния съвет на БФС дадоха положителен отговор на искането срещата от турнира за Купата на България да се премести за по-късен час и тя ще започне от 18 часа в сряда. Промяната ще даде възможност за по-голяма посещаемост на стадион "Христо Ботев", тъй като денят е работен.

Мачът е последен от предварителните кръгове в турнира и победителят в него ще участва в жребия за първия кръг от турнира за Купата. В него ще участват 8 отбора от аматьорските дивизии и всички 24 тима от двете "Б" групи. Клубовете от елита се включват в надпреварата от 1/16 финалите.

Ботев и Димитровград ще играят за втори път на осветление, и общо трети мач помежду си, в рамките на по-малко от 2 месеца. Досега футболистите на Марин Бакалов имат две победи над този съперник. Първата от тях бе в официалното представяне на отбора за новия сезон на стадион "Христо Ботев", когато "канарчетата" се наложиха с 4:0. По-късно те спечелиха гостуването си за първенство в Димитровград с 1:0.

Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ТВА ОСВЕТЛЕНИЕ Е КАТ УЛИ4НИТЕ ЛАМПИ :д АБАТИ СЕЛСКИЯ ОТБОР НА СТАДИОНА ИМ РАСТАТ ХРАСТИ ДЕТЕЛИНКИ :д ГОЛЯМ ОТБОР БИЛИ ОЛИГОФРЕНИИИИ
на 28.09.2010 г.
0
 
 
На лаута единственото нещо което може да свети ако играят късен мач ще са запалените цигари с долнопробен джоинт на дистрибуторите от столипиново ! махахахахахахах
-1
 
 
и какво от това ,мн ги боли някои.А като бием в сряда още повече ще ги ЗАБОЛИ.ДАЛИ в А в Б в В група ние винаги ,ще ги ПОДКРЕПЯМЕ -макар и на осветление.само БОТЕВ-1912.
-2
 
 
Защото Пловдив и родните села на трибуна истанбул са в различен часови пояс
+2
 
 
И к'во та боли теб на к'во осветление играем ние? Гледай си локомотив к'во гледаш Ботев
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Има си изисквания на УЕФА за осветлението, нека ги прочетем, няма нужда коментираме и да се заяждаме излишно! Все пак жъртите имате някакво осветление, докато при нас изграждането на осветление предстои1
на 27.09.2010 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
то маи за това ги боли толкова мангалите,още не могат да преглътнат позорната загуба 5:0!!!Спомням си как се подиграхме с тях.То и за това Тото Динев не им прави осветление,туко виж са го предали за старо желязо след мача,добре си е направил сметката човека,като знае какви са му привържениците-мангасаряни!!!!а и пък незнам за какво се напъвате буфери?Битката за Пловдив е решена!До следващата такава имате само да мълчите и да се прекланяте пред ГОЛЕМИЯ БОТЕВ!!!!
+7
 
 
Между другото, сега разбрах защо ви бихме през 1995-а година на нашия стадион на осветление само с 5:0! Нашите нападатели в това тенис-осветление трудно са виждали вашата врата... САМО 5 ПЪТИ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: