ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев готви чистка в Локомотив: Много хора ще си тръгнат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 20.09.2010Коментари (27)6059
© Plovdiv24.bg
"Тъй като виждам, че моите състезатели излезнат ли от Пловдив играят по съвсем друг начин, ще помоля БФС да играем само в Пловдив", това заяви иронично мениджърът на Локомотив Христо Бонев след загубата от Локо София.

"Всички бяха трагични. Съжалявам, че публикта която дойде - пътува, има разноски, а ние по този начин им се отблагодаряваме. Ще има много неща да си кажем с футболистите тази седмица. Играчите или ще си променят манталитета, или много хора ще си тръгнат", каза още Бонев.

"Тази седмица ще станат много промени, ще играят хора които имат отговорността и смелостта да играят футбол. По-слабо от това не можем да играем и да искаме. Щом срещу 10 човека за 5 минути ни вкара 2 гола... Кавдански не е титуляр на десния бек, но трябваше да положи повече усилия - налага се да играе, но не можа да изпълни задачата си и за това го смених с Емил Аргиров, който се включи по-добре. Като цяло  обаче отборът бе трагичен", заяви Христо Бонев.

"Ще бъдат освободени зимата футболисти които не могат да отговорят на изискванията на ръководството и публиката. За сега само ще бъдат оставени да не играят. Другия мач ще видите кои няма да играят", завърши Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
20.09.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, Христо Бонев си е човек с характер - много рядко срещано нещо в родния футбол, особено ако имаме предвид положителната страна на нещата... Точно това ни трябва - треньор, който е клубна легенда и не се страхува да се лишава от услугите на домакински звезди.
+3
 
 
нищо не е загубено ! трудните мачове минаха (само Левски и ЦСКАостанаха) и до края трябва да мачкаме наред , и амбициите за Европа остават ! САМО ЛОКО ПД ! ВИНАГИ СЪС ВАС ! ! !
+3
 
 
Време е наистина легендата да се оттегли, ако иска името му да остане чисто и неопетнено. Дай път на младите Зуме и помагай отстрани със съвети и позиции тук-там.
+1
 
 
Хайде бате Ицо, видя се, че не ставаш .....от мача с Видима правиш промени и пак същите на терена. Та ти не можеш да наредиш състава. Всеки мач ги въртиш едни и същи на различни постове. Всеки мач започваме с едни и същи смешници, а младите Крачунов, Ем. Аргиров, Абушев търкат скамейката. Изгони Дембале и К. Акалски - не виждаш ли, че твоя Лучини за 6 мача, няма едно излизане при центриране. А може би вече годините ти пречат и не можеш да закараш до нашата врата. Като футболист - евала, но това което си постигнал за години, ще го съсипеш за месеци. Иди си докато е време да те помним само с хубави мигове!
+6
 
 
Бонев лятото говореше като Царя преди изборите,надъха хората за Евро турнири и Шампионски титли! А реалноста,според мен е7-10 място и то благодарение на публиката!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 20.09.2010 г.
+3
 
 
Точно така бате Ицо! Точно така!!!
+9
 
 
Може би тези, които искат пари ще си тръгнат?!? Нали цяло лято се гърмеше за невероятно силна селекция, място в тройката и т. н. Сега какво излиза, че селекцията не е на ниво, така ли? Ами кой я прави тази селекция - същия дементен дядка дето сега ще ги гони. докато Бонев е в Локомотив нищо хубаво не го чака този отбор. Защото той се самозабравя. Какво му пречеше да каже - " Този сезон ще отсяваме тези които стават и за следващия ще се борим за място в шестицата. Бавно и постепено да градим отбор, който след някоя друга година да е боеспособен и конкурентен на "грандовете". Щеше ли тогава тази загуба да е трагедия? Освен това не мислете, че като Коко Динев е президент ще се върнат годините на Ж. Илиев. той далеч няма неговия ресурс, връзки, положение и авторитет. Той просто е един селяк с мегаломански наклонности. Щом искате това да е лицето, което да ви представя - о. к. Лично аз, ако бях фен на локото щях да искам оставки наляво и надясно и най - вече на най - големите мошеници в българския футбол - бонев и узунов (нарочно са с малки букви).
на 20.09.2010 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: