ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд падна тежко с 0:3 от съименника си в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:51 / 19.09.2010Коментари (151)13704
© Plovdiv24.bg
Здравко Лазаров пропусна шанса за почетен гол при изпълнението на дузпата в 86-тата минута на двубоя
Локомотив Пловдив допусна неприятна загуба от съименника си Локомотив София. "Смърфовете" паднаха с 0:3, въпреки че през по-голямата част от срещата бяха равностойни на домакина си. Два от головете вкара Цветан Генков, един добави Асамоа. Здравко Лазаров пропусна дузпа в края на срещата.

Първото полувреме бе напълно равностойно, като и двата тима имаха доста възможности да вкарат гол. Здравко Лазаров отново бе над всички, като бе най-активния в черно-бял екип. В 15-ата минута пловдивчани пуснаха глупав гол, след като Генков бе оставен сам в малкото наказателно поле и заби необезпокояван във вратата на Лучини. Много красива ситуация сътвори Здравко Лазаров в края на полувремето, когато стреля от волле със странична ножица, но вратаря на столичните "железничари" изби в корнер.

След почивката "смърфовете" сякаш бяха преобразени и не успяха да се противопоставят на домакините си. Локо Пловдив дори остана с човек повече в 68-ата минута, когато Кристиян Добрев получи втори жълт картон и бе изгонен. Вместо гостите да се възползват от ситуацията, те допуснаха гол. Гаджалов извърши нарушение в наказателното поле и съдията свири дузпа, реализирана отново от Цветан Генков. Само 3 минути по-късно - в 73-ата след нова грешка Асамоа вкара и третия гол в мача. В 79-ата минута един гол върна Базил дьо Карвальо, но попадението бе отменено поради засада. В 85-ата минута Здравко Лазаров бе фаулиран от вратаря на Локо Сф, но не успя да вкара отсъдената дузпа. В самия край на срещата червен картон получи и Юнес Бенжелюн.
Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
20.09.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
в която и група да е Локо пловдив завинаги остава номер 1 наи големите фенове в Бьлгария наи вярната публика в страната това е факт и сички го казват селяните от сопот по добре да гледат полянките и нивите и да не гледат нас ние падаме но винаги си оставаме Отбора на пловдив САМО ЛОКО ПЛОВДИВ
+1
 
 
Охх Добре 4е не съм от Ботев сопот !! ние сме мразили пове4е от колкото да оби4аме? хаха да бе да защо е наблъскано с минуси? да попитам милите пернати тикви? Факт е 4е се дразните 4е имаме отбор, публика, 4е ритаме в А група, и стадиона ни се превръща в нещо наистина красиво КОМПЛЕКСАРИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАДВАТЕ !! защото ние защитаваме 4еста на Пловдив ... !! а вие тази на сопот !!
+4
 
 
Искам само да кажа, че съм голям фен на Ботев Пловдив, но винаги подкрепям пловдивските отбори. В този ред на мисли, надявам се Локото да се класират по-напред, дано и Спартак да се стегнат и да влезнат в А група. Не виждам защо трябва да се дразним, и Вие имате велики фенове, и ние имаме. Да, в момента Вие сте по-добри, имате по-добър отбор, даже ремонт правихте на стадиона, поздравления за което. Но нужно ли е да се мразим и плюем, от Пловдив сме всички все пак. Аз това не го разбирам. И съм сигурен, че много хора ще ме обиждат сега, но какво да се прави, манталитет.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Колкото и да ни боли трябва да признаем, че нещата не са наред и да вземем мерки колкото се може по-скоро. Според мен Христо Бонев е изчерпан като треньор, но заместник следва да се търси на полусезона, тъй като сега в хода на първенството ще бъде взето прибързано решение.
+4
 
 
Хайде стига де,не разбрахте ли че си връщаме версийте. Колкото и да не ни се вярва но е факт. Не може толкова брак да има в пасовете за един мач. Не е нормално,но иначе сега нямаше да сме в"А"група.
+4
 
 
Истината е , че ако няма странични фактори за загубите от Славия и Локо Сф, отбора е неподготвен. И отговорността за това трябва да носи треньора , а не да разправя , как щял да бие шута на някви бездарници, които той самия е докарал на Лаута. А на г-н WIND искам да кажа , че на тема ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ , срещу мен да бяга , не може да ме хване.
+6
 
 
Където и да идем... Ний сме домакини... Винаги готови... Да срещнем враговете... Със стиснати юмруци... И вяра в сърцата... И щом си на земята... Ииииии проплачеш Кои сте вие ? Ний ще отговорим! ооооо ( много продължително ) Лоооко Пловдив Едииииин е в Пловдив Лоооко Пловдив е в нашите сърца але алееее але алеее Локо Плооовдив але алеее
+6
 
 
само ЛОКО и във А и във Б си подкрепяме отбора колко още ще падаме и ще биеме еми тва е Футбол и дано по малките стават запалянковци ч е стадионите празни Няма ги едновремешните публики но ги няма и харизматичните футболисти като Зума Бащата Едо и други култови личности!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: