ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Отиваме единствено за победа в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:17 / 17.09.2010Коментари (41)7629
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив ще играе единствено за победа при гостуването си на съименниците си от София тази неделя, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заявиха на редовната пресконференция преди шампионатен мач мениджърът на Локо Христо Бонев и треньора Неделчо Матушев. "Смърфовете" гостуват на Локо София в неделя от 21 часа на стадион Васил Левски.

"Цялата седмица премина под ясната мисъл, че отиваме в София да срещнем един много сериозен противник. Лично аз към Локомотив София изпитвам уважение и много добри чувства, най-вече към ръководителите на клуба. Нашата мисъл е единствено за победа. Никакъв друг резултат не може да ни задоволи, тъй като имаме отбор, знаем какво можем да правим на терена и с всички и технически, и физически средства, ще се стремим да победим Локо София. С победата ще се стремим да стигнем мястото, което заслужаваме - в първата тройка", това заяви мениджърът на Локомотив Пловдив Христо Бонев.

"Здравко Лазаров е напълно здрав, днес само го ухапа една оса. Имахме
амоняк и всичко мина нормално. Смятам, че всички футболисти в Локомотив и в крайната защита са готови всеки един момент при контузия или наказание да заемат мястото на своите колеги и да играят така, че да не се чувства отсъствие на някой от участниците в крайната защита", каза още Бонев.

"За нас всеки мач е от значение и всеки мач е важен. Неминуемо мачът с Локо София е една стъпка при победа ще заявим нашите претенции за челната тройка, които ще отстояваме до края на първенството. Има изключително много мачове, получават се резултати, които никой не очаква. Ние ще направим всичко възможно да спечелим този мач, за да се чувстваме удовлетворени - и ние, и нашите привърженици", добави мениджърът на Локо.

"От 2-3 тренировки, които прави новият уругвайски футболист виждам, че не е много изостанал във физическо отношение и има данни, с които ни убеждава, че е много добър футболист. Сигурно медиите пак ще пишат, че нашият президент може да събира качествени футболисти", завърши Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
20.09.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
някъв пич по-долу казва,че догодина по това време,ще сте спечелили първия мач в лига европа-ххахахахаха!!!Да не стане така,4е някои хора пак да пошибат в г*за Емилия за да ви пуснем в София три точки,че да останете в групата!?Много сте отворени!И мога да ви кайа ,че софииските отбори винаги са имали страха и уважението към Ботев като отбор за разлика от вас!Само Славия!!!
+6
 
 
Айде да си направим шоуто в София и отново да покажем, че сме най-вярната и мошна агитка в България. То това всеки го знае, но трябва да го показваме на всеки мач. Ай Локоооо!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-1
 
 
успех на ма4а с с локто от софиа и дано се сре6тнем за купата
+11
 
 
Отиваме и къртим, тва е . Победа , всичко друго е изненада. Имаме отбор, навън сме като домакини , публика невероятна, фенове безброй , .... такива лихварчета като бибаботяв да го духат. Напред , ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Отиваме в София, бием адашите и се прибираме с 3-те точки в Пловдив.Само Локо!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: