ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Красимир Кръстев попадна в групата за мача със Загорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 07.09.2010Коментари (36)7242
© Plovdiv24.bg
Краси Кръстев е пред повторен дебют с екипа на Ботев
Наставникът на Ботев Пловдив Марин Бакалов сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си за домакинския мач от 5-ия кръг на първенството срещу Загорец (Нова Загора). Той заяви, че нищо друго освен убедителна победа не удовлетворява него и амбициите на отбора.

"Пожелавам си утре да се получи същият празник, като в предишните ни мачове. Предполагам, че отново много хора ще ни подкрепят от трибуните. Нашата задача е да се отблагодаряваме на феновете с хубава игра и много голове. Очаквам за пореден път да се получи страхотна атмосфера на нашия стадион, а на терена играчите да постигнат убедителна победа. Те осъзнават, че всеки мач трябва да бъдат мобилизирани и да не допускат подценяване на противника", коментира Бакалов.

Треньорът на "канарчетата" отново няма да може да разчита на контузените Иван Танчовски и Стефан Костадинов. Последният трябва да мине днес ядрено-магнитен резонанс, за да се изясни сериозността на травмата в коляното му. На последната тренировка преди мача пък ще стане ясно дали Атанас Курдов ще може да играе утре. Нападателят е с натъртено коляно от двубоя с Димитровград и е под въпрос за домакинството на Загорец.

С шанс да попадне в групата за първи път през сезона е Красимир Кръстев. Левичарят бе картотекиран в БФС, а и вече понавакса пропуснатото в подготовката. След днешното занимание Бакалов ще реши дали да го включи в разширения състав.

Марин Бакалов каза няколко думи и за двубоя в Димитровград, който "жълто-черните" спечелиха в заключителните минути.

"Не съм изненадан от това, че победихме трудно. Постоянно повтарям, че почти всяко гостуване ще бъде много тежко за нас, тъй като това е събитие номер 1 за местните хора, където и да отидем. Ние сме длъжни да се справим с това и да печелим мачовете си. Надявам се да момчетата вече да са наясно какво ни очаква извън Пловдив."

Двубоят Ботев Пловдив - Загорец е утре от 17.00 часа на стадион "Христо Ботев". Билетите за мача са на цена 3 лева. Лица до 18 и над 70 години, както и притежателите на абонаментни и членски карти влизат безплатно на стадиона.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Радващо за мен е, че се появиха повече мои съмишленици, които изразяват подозрението си към качествата на футболиста Курдов. Но не само той е проблематичният в нашия състав. Мисля, че и вратарчето ни леко куца, все му вкарват от красиви по-красиви голове: 35-метрови шутове, странични ножици и т.н. при положение, че играем все на една врата.Относно италианците, мисля, че е крайно време някой да се наеме да ги върне в отбора. Може би ще взимат малко пари, но поне ще са редовни, а не както при Христолов. Четох им интервюта на момчетата, с огромна носталгия и любов са напуснали Пловдив. Боготворят ни. Влюбили са се в града и публиката. Специално Морини беше играч номер 1 в България. Нека се помисли върху това.
+1
 
 
Предлагам извършителя на такава постъпка да бъде свалян на центъра на терена и всички да го таковаме мощно в дивия.На другия ден нека носи порно снимката от вестника и пак да се хвали.
на 08.09.2010 г.
+7
 
 
За нахлуването на терена и за двете бомби оправдания от рода бях пиян не се приемат Хулигана носеше вестник със снимката си на терена и се хвалеше пред целият ЛИБХЕР-РАДИНОВО какъв геройство е направил Предлагам фен клуба да организират феисконтрол на входовете на стадиона и такива малоумници да не бъдат допускани да влизат С такива действия отблъскваме много фенове да не стъпват на стадиона и вчера на 4-ма такива не можах да докажа защо трябва да се върнат на трибуните Имат право да са отвратени от държанието на такива малоумници Предлагам всяка подобна постъпка да се третира като провокация от противников отбор и извършителят да се отлъчва от стадиона Нека няма повече бомби и нахлувания НАПРЕД МОЙ БОТЕВ
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 08.09.2010 г.
+5
 
 
БОТЕВ И СПАРТАК В "А" ГРУПА! ПОДКРЕПА ЗА ВАС!
-1
 
 
Когато гостуваме трябва да играем като домакини, но с мисълта, че сме гости-това е един от вариантите за да печелим навънка иначе почти сигурно е че ще си останем във В групата.На мача с Димитровград се видя, че имаме отлична физическа и игрова подготовка, но психологически отбора не е подготвен както трябва още повече, като се знае, че всяка среща за нас е ФИНАЛ.За да не се играе само на една врата особенно когато гостуваме, ако трябва дори да се рискува в началните минути нека да допуснем 1 гол в нашата врата, като по - този начин домакините ще тръгнат да си търсят апетита, защото както се знае той идва с яденето и тогава като се открие противника ще започне нашата игра, която ни е необходима за да се разбие този бетон който е забъркан от другите отбори срещу нас.Разбира се това е мое виждане върху нещата, но не може да се играе само с идеята иска се и мислене, което да се докаже на практика.....
+7
 
 
КРАСОТА,ВЯРА И БОРБА НИЕ БОТЕВ СМЕ И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕЕЕ!ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
+4
 
 
Няма да е лошо да даде почивка за един мач на Наско Курдов и на Илиян Христов. Защото в Харманли ни чака още един труден мач.
+8
 
 
Утре ще се измъкнем малко по-рано от работа, шефът ни разбира:) и ще дойдем на мача:) Надявам се да се насладим на един приятен за гледане двубой!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: