ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Том не искал в Славия, пращат го в дубъла?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 31.08.2010Коментари (45)5058
© Plovdiv24.bg
Халфът на Локомотив Пловдив Евертон Джилио - Том по всяка вероятност ще остане на Лаута, научи Plovdiv24.bg. Трансферът му в Славия пропада, тъй като самият той не искал да играе в София. Ръководствата на двата отбора се бяха разбрали за размяната на Том и халфа на белите Николай Дюлгеров, но бразилецът е предпочел да остане в Пловдив. Евертон Джилио не е бил доволен от финансовите параметри в договора, който са му предложили от Славия.

На Лаута полузащитникът най-вероятно ще играе само за състава, който участва в наследника на дублиращия тим - отборът от Елитната юношеска група до 19 години, в който имат право да играят и няколко футболисти от първия тим. Договорът на Евертон Джилио - Том изтича в края на тази година и ако неразбирателствата между него и ръководството на тима не се изгладят, той ще си тръгне зимата от Локомотив като свободен агент без трансферна сума.

Официална позиция от ръководството на клуба относно трансферите между Славия и Локо Пловдив няма.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДОЛУ РАЦЕТЕ ОТ ТОМИ ! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС ! ГРАНДЕ ТОМИ
+1
 
 
Том е най свястното,възпитано и сърцато момче играло на лаута близките години като играч сящо е мн добяр и винаги е играл на 100% личен приятел ми е и които не го познава само той не знае колко обича локомотив и пловдив !!!
+1
 
 
Според мен който го е измислил да се лишите от Евертон прави груба грешка, миналата година /а и преди това/той беше най-добрия ви халф, но...това си е ваша работа.
+6
 
 
Вие ,които пишете тук против Том за привърженици на Локо ли се имате.Вие сте срам .Вместо да се радвате ,че в отбора има сърцат играч -пишете глупости. Ква е този дива амбиция за високо класиране ,големи грандомани станахте.Какво значение има дали сме 3 или 14.Предпочитам отбора да е на дъното ,но да има истински играчи и верни привърженици
+3
 
 
Смяната на обстановката в повечето случаи е от полза за футболистите и за новите им отбори! Трябва ли да давам примери със Здравко Лазаров и Данчо Тодоров!? Том започна добре при нас, гледал съм го от първата контрола, но така и не надскочи нивото на очакване от него, тоест не мина границата на посредствеността! Напоследък е напълно безполезен, несъсредоточен, пасивен, нещо подобно на Даксон последния полусезон! Грешка беше липсата на движение по трансферите на тези футболисти, когато имаше възможност за тях да се вземат някакви пари! Както навсякъде в живота - вървиш напред, стигаш връх, после тръгваш назад! Аз съм за експериментите по обновяването на отбора, въпреки всички рискове! Добре стана ,че Акалски си тръгна, а дано и Кики да го последва - успех им желая, ама вече не са за отбора ни!
-2
 
 
Как може фенове на Локомотив да говорят така за Том. Започвам да се убеждавам че има абсолютни глупаци сред нас вие нормални ли сте да искате да го замените за оня цървул Дюлгеров който като играеше за орките ни размахваше средни прастове на Лаута след гола на Делибашич.Том е най сърцатият ни футболист и страшно много обича Локомотив и аз много се радвам че остана.Който казва че е слаб футболист заничи толкова и разбира от футбол,Том винаги се е раздавал във всеки един мач на Локо на 110% бедата идва от мениджърът му който иска много пари но нещата ще се оправят.ТОМИ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС.
0
 
 
Проблема не е нито в това дали Том е качествен играч или дали е дал много за отбора,това е така.Всичко идва от менаджера му(който е менаджер и на Даксон и знаете как си отиде от Лаута), той поставя непосилни условия за преподписване на договора на Том, според вас какво трябва да се направи?
0
 
 
И аз повече няма да стъпя на Лаута. То бива безобразия, но това вече не прилича на нищо - наговарят мачовете на дубала* Петлешков си стои с шапка,очила и слушалки и отгоре му снасят и той нарежда на треньорчето* ...продадаха най-переспективния вратар за сметка на измислен италианец, сега това с Том....отделно школата не се разчита на нея....не ми се подкрепят чуждоземци вече. Да си наговарят, да си лъvат футболистите, да крадят, да мажат....а много важно че ще сме 6-10 в А група. Това е работа на парче и е временна поста. Поучете се от големите отбори Барселона, Байерн, Партизан, Манчестер.....колко собствени кадри играят в отборите им!!! Basta
+3
 
 
Том се изчерпа при нас, даде достатъчно, за което сме му благодарни, но е време да се развива в друга обставовка! Същото се отнася и за Дюлгера, който няма доверието на Кокала и ще търси реализация другаде! В други страни през три години сменят работата си, а ние тука изпитваме сантименти към футболисти, които са длъжни всеки мач да са във върхова форма, а не поради заслуги да ги търпим до пенсия!
+1
 
 
ТОМИ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС много правилно го каза ЛОКО ФЕН това е истината това момче заслужава да носи екипа на ЛОКОМОТИВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: