ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Учиков дебютира за Ботев в неделя, Курдов под въпрос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 27.08.2010Коментари (45)10064
© Plovdiv24.bg
Почти без здравословни проблеми Ботев Пловдив ще приеме Чирпан в неделя от 18:00 часа в двубой от третия кръг на Югоизточната "В" група. Единствено с травми са Иван Танчовски и Запрян Иванов, които най-вероятно ще пропуснат мача, съобщи на пресконференция днес старши-треньорът Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Повторен дебют за "канарчетата" ще запише Стефан Учиков. Другото ново попълнение - Атанас Курдов все още е под въпрос за мача, тъй като се чака жълтата му карта от Байер Леверкузен.

"Настроението на момчетата е добро, особено след победата над Сливен. Направихме ползотворна контрола с отбор от "А" група, показахме че имаме потенциал. Изключително съм доволен от голямото себераздаване и футбола, който демонстрираха в тази среща. Футболистите, които в момента са в Ботев, са тук защото имат качества. С всеки следващ мач отборът демонстрира п
о-добър синхрон", заяви Бакалов.

Относно мача с Чирпан той заяви, че очаква победа, постигната с добра игра. "Нямаме друга алтернатива освен трите точки в този мач", каза старши-треньорът на Ботев. "Надявам се да се получи празник и футболистите с играта си да допринесат за него.

"Оттук нататък ни чака доста сгъстен цикъл сряда-неделя и може би в следващите около два месеца ще имаме по два мача всяка седмица. Много е важно цялата група да са здрави, за да можем да използваме разнообразен състав за купата и първенството. Имаме информация за Нефтохимик, но мача с тях е последния в сезона и имаме време да събираме впечатления от тях. Това е основният ни претендент за първото място, заедно с други отбори като Созопол и Ботев Гълъбово. Възможно е с привличането на Наско Курдов да променим схемата, имаме доста мачове да пробваме различни варианти", каза още Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 2
29.08.2010
29.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Няма значение, какви са времената.Има ли отбор ще има и публика, защото атмосферата на стадиона никога не може да бъде усетена по телевизия,интернет и т.н..Вярно е, че по Татовото време билетите бяха по 60ст, а ученическите по 30ст., но пък тогава една кутия Слънце беше 32ст., а пък цигарите с филтър бяха по-55ст..Сега билета е 3лв.,а пък цигарите 5лв така че горе-долу е същото, е не е точно така-има една малка подробност, че тогава се качвахме на терасите на последния етаж на блоковете зад таблото на стадиона за да гледаме.Само "Ботев-Пд".
на 28.08.2010 г.
+8
 
 
Когато бачках в ПЕТРОЛ имах честа да обслужа г-н Бакалов като клиент ! 2002 г. беше ! С тебе сме Марине ! И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ !
0
 
 
и това ви го казвам през призмата , 4е живеа в лондон , живял сам в германиа , америка , , белгиа пове4е от 12 години в 4ужбина
0
 
 
през 70-те и 80-те ходеха по 30 000 на ма4 , а сега по 5 000 , при4ината е много проста , тогава билетите за ма4 бяха по 50 стотинки , билет за кино 20 стотинки , билет за автобус 4 стотинки , на море ходехме с по 100 лева за две седмици , само едно мога да кажа , за 1300 години историа народа ни е живял нормално само около 20 години между 60те и 80-те години миналиа век
+14
 
 
Успех на Бакалов - един от малкото интелигентни футболисти и треньори на Ботев! Другият е Ясен Петров, но той в момента е зает с Левски!
+6
 
 
ДА НО ПРЕЗ 60-ТЕ 70-ТЕ И 80-ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ИМАШЕ ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ И НЯМАШЕ ПРЯКО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЧУЖДИ ПЪРВЕНСТВА ПЛЮС НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ СА ИГРАЕЛИ В България И ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ДА СА БИЛИ ПЪЛНИ СТАДИОНИТЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ АЗ СИ ХОДЯ НА СТАДИОНА ДА ПОДКРЕПЯМ БОТЕВ КРАСОООТАААА ВЯРА И БОРБА НИЕ БОТЕВ СМЕ И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕЕЕЕЕ! ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
+14
 
 
Успех на Стефан, имаме нужда от неговия опит
+14
 
 
Бооооотев ... Боооооотев ...Бооооотев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: