ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: На 100 процента съм убеден, че ще бием Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 20.08.2010Коментари (57)9450
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Христо Бонев изрази надежда за победа и оптимизъм преди срещата с Литекс, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Веднаха след победата над Сливен започнахме подготовка за мача с Литекс. На момчетата им казах, че ни предстои изключително труден мач. Според мен Литекс, заедно с Черноморец Бургас притежават футболисти с изключенително големи качества, футболисти, които много лесно, когато им се даде възможност, могат да огорчат всеки отбор. Всичко ми е ясно в играта на Литекс, но вярвам, че и нашите футболисти ще покажат най-доброто и съм 100 на 100 убеден, че ние ще сме победители в нашия мач", заяви Бонев на традиционната пресконференция преди шампионатен мач.

"Победата ще подейства положително в психиката на футболистите, защото е много по-приятно да гледаш отвисоко на съперниците и да се чувстваш недосегаем. Ще вземем всички мерки, без да подценяваме или надценяваме Литекс, без да подценяваме нашите качества и ще се борим от първата до последната минута за победа. Важното е, че освен Красен Трифонов, всички други футболисти са ми на разположение", каза още Бонев

"Джереми не е тренирал 4 дни поради собствени виждания и няма да започне мача с Литекс. Въпреки, че мина медицински тестове, които показват, че е здрав, но той твърди, че
е контузен. Искам да кажа, че ако някой мисли, че тук е дошъл на екскурзионно летуване, скоро сам ще си хваща таксито и на собствена сметка ще си пътува за там, от където е дошъл", заяви Христо Бонев.

"При всички положения загубата на Литекс от Деберцен им оказва влияние. Но имайки предвид качествата им и самочувствието им като шампиони, смятам че това няма да оказва чак такова голямо значение. Ние в момента на всеки пост имаме изключително добри футболисти, при това по двама, така че това не ни притеснява. Искам отбора да играе по-добре от колкото първото полувреме срещу Черно Море", завърши старши-треньорът на "смърфовете".

Относно това дали имат опасения от съдийството, административният директор на Локо Атанас Узунов заяви: "Не се опасяваме от съдията, ние ще си спазваме всичко. Има терен, дано всичко се покаже на него. Не вярвам един международен съдия, който гради кариера и мачовете му вървят добре, да залитне в някоя такава посока."

Двубоят между Локомотив Пловдив и Литекс Ловеч е в неделя от 18 часа на стадион Локомотив в парк Лаута. Главен съдия на двубоя ще бъде реферът от Габрово Георги Йорданов. Той ръководи последния двубой между двата тима в края на миналия сезон, когато Локо загуби с 0:3 у дома, а Литекс триумфира с шампионската титла.
Още по темата: общо новини по темата: 15
25.08.2010
23.08.2010
23.08.2010
22.08.2010
22.08.2010
22.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ами аз не се съмнявам много, че ще ги биете, че като чух как са играли с/у Дебрецен
+5
 
 
Най-вече очаквам обективност от съдията-това е сезон 2010/11.Ни най-малко се съмнявам в добрата игра и успеха на моето Локо.
+4
 
 
пожелавам успех на локо пд и дано ги ошамарите 3:0 тия латекс-а сега са уязвими - не влязоха в ШЛ, на път са да отлетят и от ЛЕ, продадоха си половиния отбор, а вие взехте доста добри попълнения.....само комплименти за такива отбори и президенти които правят такива неща по стадионите:) поздрави от бургас и акулите!
+3
 
 
Някой може ли да ми каже днес до колко часа мога да си купя билет?
0
 
 
Сега се връщам от Лаута. Магазина е зареден до горе! Има страхотни неща!!! Новите фланелки вече са там. Има и една изненада - Уникална оригинална черно-бяла фланелка на Улшпорт, която още няма и футболния отбор!!! Материята е страхотна, особено за жегите сега!!! На черната лента по средата има водни знаци на емблемата на отбора, а на якичката от външната страна пише Локомотив, а от вътрешната - Шампини 2004!!! И още нещо, който не си е купил билет да побърза. Няма да издам колко са продадените болети, но да не се окаже утре на огромните опашки пред касите, някои да останат и без билет!!! Все пак са отпечатани само 8 000!!! Не го забравяйте!
+8
 
 
Зуме, пожелавам ти да завършиш сезона без загуба, а пък класирането ще го гледаме накрая!
+6
 
 
НОВИТЕ КАЛЕНДАРИ НА ЛАУТА....ЩЕ ИМА И ДРУГИ АРТИКУЛИ В МАГАЗИНЧЕТО...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: