ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
От 3 до 6 септември на "Копривките" ще се проведе Arena Offroad 2010
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 16.08.2010Коментари (0)2508
© Plovdiv24.bg
От 3 до 6 септември местността "Копривките" в прохладните Родопи край Пловдив ще е домакин на ARENA OFFROAD 2010 - най-мащабното мероприятие в сферата на офроуда за 2010 г.

ARENA OFFROAD 2010 ще бъде домакин на три грандиозни събития: - "Трети национален оф-роуд събор", Международно оф-роуд състезание "Балкан Офроуд Маратон" и специализираното изложение Offroad & Outdoor. Мероприятието е официална част от културната програма на Община Пловдив по случай празника на града и Съединението на България.

След две изключително успешни издания на Националния оф-роуд събор, организиран от Offroad-Bulgaria.com, в Белоградчик и Приморско, третото мероприятие ще бъде в китните и прохладни зелени покрайнини на Пловдив. Намиращ се в сърцето на България, съборът отново ще привлече хилядите фенове на оф-роуда от всички краища на страната. Гостите и посетителите ще бъдат настанени в специално обособен лагер, а по-претенциозните ще могат да се настанят в някой от многобройните хотели в района.

Тази година ARENA OFFROAD 2010 ще е домакин на официалния старт и първите състезателни дни на международното състезание "Балкан Офроуд Маратон", което се провежда между 4 и 11 септември и ще прекоси България и Гърция. Оф-роуд състезанието ще привлече десетки участници с мотоциклети, ATV и джипове както от България, така и от другите две страни-домакини, а също Румъния, Австрия, Германия, Италия и др.
В допълнение, на мястото на провеждане на оф-роуд събора ще се проведе и любителска
оф-роуд надпревара тип «траял» с високопроходими автомобили.

На изложението "Offroad & Outdoor" в непринудена атмосфера, заинтересованите фирми ще могат да представят най-новите си продукти и услуги на хиляди потенциални клиенти.
Изложението е подходящо за компании предлагащи 4х4 автомобили, мотоциклети, ATV, гуми, масла, части, аксесоари, дрехи, къмпинг и лайфстайл екипировки, ловно-рибарски принадлежности, автомобилна електроника (GPS, аудио-видео и др.), оборудване за оф-роуд, спорт, туризъм и др.

За участници, гости и изложители ще са на разположение множество удобства - ток, вода, WC, безплатен високоскоростен WiFi интернет, няколко кетъринг зони с разнообразни храни и напитки, а за желаещите да останат и да нощуват ще се погрижим да получат най добрите условия в специално подбран хотел недалеч от зоната на мероприятието.
Очакваният поток от посетители е между 7000 и 10 000 души. Немалка част от тях ще останат да нощуват в специално обособен къмпинг, или ще се възползват от хотелите и почивните бази в района.

За добро настроение на всички ще бъдат изградени и специални зони за забавления, игри и томболи, сцена с музика на живо, мултимедия и детски забавления, а кетъринг фирмата ще се погрижи скарата и бирата да не свършат в специално изградените хранителни блокове.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Дори когато връстниците й броят до 12, тази хубавицата мисли само за футбол
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Дамите на Пълдин се отдалечиха от бронзовите медали след реми в Севлиево
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: