ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Караматев се разсърди и напусна Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:31 / 15.08.2010Коментари (14)6747
© Plovdiv24.bg
Полузащитникът на Ботев Борислав Караматев напусна по свое желание отбора. Един от най-опитните в състава на Марин Бакалов стигна до това решение, след като разбра, че не е сред титулярите за мача с Асеновец.

Караматев въобще не се съблече по екип, въпреки че бе записан сред резервите и изгледа мача от трибуните на ст."Христо Ботев".

След срещата наставникът на "канарчетата" заяви, че скандал между него и футболиста не е имало.

"Аз нямам нищо против Караматев. В хода на мача той щеше да влезе на терена. Не мога да обяснявам на всеки защо не играе. Не му е за пръв път да е резерва, така че не виждам какво толкова е станало. Щом е седнал на трибуните за мен това е предателство. Никога не съм имал конфликт с Караматев или друг от нашите футболисти. Аз не го гоня от отбора, но явно той е взел решение да си тръгне", коментира ситуацията Марин Бакалов.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
08.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За съжаление това е реалноста в Българския футбол. Националния отбор също. Има някои които се мислят за големите звезди и нямат и грам уважение нито към треньора нито към ръководството. Тези хора трябва да се научат че така не може. Треньора решава кой ще игаре и кой не. Аз ако съм треньор на отбор един такъв футболист никога няма да го взема. Не само че на такъв човек неможе да се разчита ами и разваля дисциплината на отбора. Този псевдо футбол който наблюдаваме от доста години се дължи точно на това. Затова правя евала на Пенев че ги изгони онея пияници от ЦСКА. Бакалов и той трябва да е твърд и да не допуска такива лиготии. Ние сме с теб Бакалов!
0
 
 
браво, мойто момче, сега к'во мислиш да бачкаш?
+1
 
 
Е тоя пък г'олема звезда стана... Егати тъпака, да си ходи на село. Роналдиньо, Рууни и ЗИДАН /да се свети името му/ са били резерви, та този нещастник да не може да е резерва. ХаХа Ха. Не стигат трудностите покрай отбора, огромните усилия, които се вложиха, за да се възроди отбора отново и веднага се намери някакъв келеш, който да си мисли, че е над отбора и хвърчи в небесата.
+4
 
 
На мача беше близо до мен и Лилчо Арсов, чудех се какво прави на трибуните! Ако е истина това което се говори, че се сърди че не е титуляр че е напуснал самоволно, да не стъпва на стадион Ботев! Резерви са били легенди на Ботев, хайде без номера, да се докаже и тогава!
на 15.08.2010 г.
+3
 
 
Другия път и на трибуната не трябва да сяда ! Да стои зад оградата на стадиона ! Точно в тоя момент не ни трябват дразги и селски номера ! ВЪН !
на 15.08.2010 г.
+3
 
 
Много хляб има да яде докато стане титуляр във реал барселона ман юнайтед челси А там на пейката какви играчи има и не мрънкат
+5
 
 
Тази работа да си непременно титуляр с мрънкане и кандърдисване не става. Има си треньор, той решава. Борето Караматев може да е талантлив, но най-напред трябва да изпълнява решенията на треньора. Иначе сам си подписва оставката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: