ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Златински: Радвам се, че се върнах в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 28.07.2010Коментари (13)3615
© Plovdiv24.bg
Въпреки закъснението от 1 час, вчера отново започнаха традиционните срещи между фенове и футболисти на Лаута. Христо Златински бе първият, който поговори с "черно-белите" утраси за този сезон и с лекота успя зарадва всички присъстващи. Добре познатият на феновете футболист влезе в конферентната зала приветстван от бурни ръкопляскания и множество поздрави.

"След втория ми ден в Локомотив (София) изгарях от желание да се върна в Пловдив", започна Христо. "Не го казвам, за да се правя на някакъв страшен локомотивец, казвам го защото вие от клуба ми дадохте самочувствие и желание да се развивам, да играя и да имам цели в този живот", допълни футболистът. "Ще ви призная, че в момента, в който си тръгнах вече съжалявах и още съжалявам за това нещо, но дълбоко в себе си знаех, че ще се върна да играя отново за моя любим отбор."

Златински сподели, че сегашният отбор му напомня много на този, в който игра преди 3 години. "Има доста млади и качествени футболисти, а това е много хубаво. В тях е бъдещето."

Относно подготовката халфът сподели, че тя е била много добра и въпреки,че не винаги са постигали исканите резултати в мачовете, са свършили добра работа. "Имахме трудни моменти от подготовката. Няколко лоши загуби, но в последния мач във Волос играхме много добре, особено през втората част. Най-важното беше, че държахме топката и играхме със самочувствие. Този отбор има много потенциал и той тепърва ще се развива. Надявам се да ви радваме занапред с добра игра и резултати", заяви Златински.

Ицо даде на феновете прогноза с точен резултат за съботния мач, като отсече: "Нула на три!". Той не пропусна да спомене и Мартин Камбуров, с когото са играли доста време.
Златински сподели и че се чувства много добре на позицията, която заема в момента - дефанзивен полузащитник. Не скри също, че тренира изстрели от фаулове и се надява да зарадва феновете с някой друг гол отдалече през идния сезон.

"Много се ядосах, когато феновете на Локомотив София не подкрепиха отбора в трудните моменти, а ни изпратиха последния кръг с гробове", сподели Златински. "Докато бях в столицата винаги се надявах да мога да гледам мач на Локомотив по телевизията."

"Много ще ми липсва Ботев", пошегува се футболистът. "С тях съм изигравал най-добрите си мачове. Винаги сме ги били и то по много. Научих се да бъда локомотивец от малък и вече жълтото ме дразни", продължи в същия дух Ицо.

Като за финал Златински пожела успех на целия клуб и раздаде картички с автографи.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ИЦО ЗЛАТИНСКИ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!!
+2
 
 
повече такива момчета трябват в отбора - които го чувстват близо до сърцето сир раздават се във всеки мач и имат голям потенциал. Ицо е именно такъв - харесах го от първата минутар в която го видях как играе. Да го имаме обратно в отбора е страхотно :)
+3
 
 
Ице,искам да вкараш гол и да изтичаш при нас за да го отпразнуваме заедно!Само внимавай,че е твърде вероятно да срутим оградата :)
+5
 
 
м/у другото това не са празни приказки,че е локомотивец,когато е бил малък баща му го е довел на мач на локото и ботев,естествено публиката на локото му е направила голямо впечатление и от тогава е локомотивец. добре дошъл ице,и мачкаите машини.
+6
 
 
Завинаги един от нас!Ице,да си жив и здрав и все така да се раздаваш за твоя любим отбор!
+8
 
 
Който и от футболистите да е бил гост на "вторниците на Лаута", всеки е демонстрирал невероятен позитивизъм! Мисля си- то няма откъде другаде да струи, освен от феновете! Великата черно-бяла публика зарежда своите любиемци с енергия, на която могат да завидят много хора, играчи и публики! Мда... неслучайно всеки футболист, който е притежавал определени качества ги е разкривал веднага щом надене раираната черно-бяла фланелка и обратно- попадне ли в блатото на шоплука- позитивизмът му изчезва и той се превръща в част от общата пасмина- червена, синя, бяла или каквато и да била!
на 28.07.2010 г.
+10
 
 
Добре дошъл обратно, това е твоя дом
на 28.07.2010 г.
+10
 
 
Истински шампион и голям локомотивец!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: