ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Имаме нужда от кредит на доверие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:13 / 21.07.2010Коментари (15)4734
© Plovdiv24.bg
Интервю с Марин Бакалов относно слуховете за проблеми с Металик Сопот и лиценза на "канарчетата" за "В" група, както и подготовката на отбора за сезона пред фен-сайта Bultras.com:

- Г-н Бакалов кой е Шуре-то и кой Баджанак-а в Ботев?

- (Смее се) Това е тенденциозно и не искам да го коментирам. Всеки, който напада Ботев в този момент и който насажда негативно мнение сега, след всичко, което се направи първо трябва да се замисли защо го прави и дали ще повлияе положително върху развоя на събитията, ако е ботевист разбира се? Ние сме млад отбор, с по-малко от месец работа и тепърва почваме да градим основите. Може ли да не е свирен първия съдийски сигнал и критиките и негативните отношения да са на преден план. Казах го на ОС миналия месец и ще го повторя - Трябва да имаме кредит на доверие, да се докажем, да работим спокойно. А хората от стадион "Христо Ботев" ще оценят нашата работа. Надявам се да се докажем бързо.

- Какво е положението с ДЮШ и има ли неразбирателство с треньорите от Ботев?

- В Ботев вече се работи професионално. Мислим сериозно напред и гледаме в школата си. Затова предложихме на всички треньори от Ботев да останат и да работят с нас. Това, че някой решиха да се махнат не е наша отговорност. Набор '92 бяха привлечени най-добрите момчета, които ще тренират с '93 на Зайцев. Изпуснахме единствено Цветелин Тонев, който под натиска на баща си и треньора си сега тренира с Левски София. Опитах се да говоря с тях и да ги разубедя, но бащата искал да бъде коректен с обещанието си към този отбор. Съжалявам, но когато няма желание, не можем да го оставим насила при нас. На набор '93 също им беше предложено да се присъединят всички, но треньора им Петър Дафчев поиска да отиде в Любимец. Всички други набори са си при нас и ще се работи заедно, по доказани методи. Мисля, че школата на Ботев 2002 е една от най-добрата в България и последно време е фактор. Какво по добро от това. Доколкото за последния ни набор '91 те не попаднаха в тройката, не на Републиканското първенство, а в Областното. Паднаха от Локомотив със 7:0. Ако това е нивото, извинявам се, но не мога да го приема.

- Как ще коментирате нападките за освобождаването на Асен Христов, Байрактаров и Витанов?

- Асен е играл досега в Евроколежа и е тренирал по един два пъти на седмица. Няма достатъчната време да компенсира тренировките, които е загубил. От Байрактаров очаквах много повече от това, което представи в подготовката. Доколкото за Витанов има много технически пропуски и много тактически, които не пасват на моето разбиране за футбол. За това решение няма нищо лично, харесвам и трите момчета, скромни са и добри, но това е футбола.

Това е лична преценка и не мисля да давам на всеки обяснение за треньорските решения. Ако тези, които ме нападат имат нужния лиценз за водене на тренировки и достатъчно високи знания за това с удоволствие ще ги поканя в треньорския ни екип, за да коментираме заедно играта на момчетата.

- Има ли двоен критерий за оценка на футбола в Ботев и защитават ли се чужди интереси?

- Не, решенията се взимат от треньорите, когато става въпрос за тренировъчния процес. А и търсим оптималния вариант да се вместим в бюджета, който сме определили. Съобразяваме се с това. Още сме в начална фаза на подбиране на оптималния състав и огледаме да го сглобим. Знам, че всеки си има собствено мнение, но ние търсим най-доброто за Ботев в момента.

- Как се работи в ДЮШ сега и ще се продължи ли традицията в Ботев отпреди 30 години да имаме силни кадри?

- Мисля, че аз като продукт на жълточерната школа знам как се е работило преди и как най-добре да се работи сега. С привличането на Ботев 2002 и школата на Ботев 1912 ще стане още по силна. Все пак там работят само ботевисти и няма по-хубаво от това тези хора да работят там откъдето са тръгнали. Ще осигурим добро бъдеще на школата. Условията ще са перфектни за развитие. Всяко наше решение ще се гледа през призмата и в интерес на Ботев.

- Какво е положението във Велинград? Как протичат тренировките?

- Доволен от старанието на всички и даже съм изненадан от професионалния подход на момчетата. Условията са добри, терена е на 100 метра от хотела, стадиона е перфектен, имаме всичко необходимо. Мисли се само за футбол.

- Кои са новите имена в Ботев, които се присъединиха вчера?

Единия е десен външен халф от школата на Спартак, Николай Кемалов, играл в Светкавица, а другия е от Добрич, ляв бек - Росен Арсов, набор '91.

Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
=Всички други набори са си при нас и ще се работи заедно, по доказани методи.= Тези методи са доказани, защото ги прилагаха треньорите които принудихте да напуснат. Това е само малка част от резултатите...https://www.plovdiv24.bg/sport/176694.html С 4 контроли по селата не сте станали шампиони, докато тези деца са защитавали името на Ботев 6 години, без да се оплакват от липсата на условия и средства, с надеждата че техният труд и победите им ще бъдат оценени и признати..... Вместо това Бакалов в ролята на фея-орисница погубва труда на треньорите и децата от школата на Botev1912. В този случай по-добре в Любимец - където се желани, отколкото на резервната скамейка в шуро-баджанашкият клуб на Бакалов и сие. Ето всички резултати от срещите на Ботев-1912 и =фактора= Ботев-2002 /набор 93/ ot 2006 godina : ДЕЦА център: Ботев 2002 0: 3 БОТЕВ 1912 2-РИ мач 1912 0:0 2002 ДЕЦА Б: Ботев 2002 2:1 БОТЕВ 1912 2-РИ мач 1912 1:0 2002 ДЕЦА А : БОТЕВ 1912 4: 1 Ботев 2002 2ри мач 2002 3:0 1912 Младша Б: Ботев 1912 0:2 Ботев 2002 2ри мач: 2002 3:3 1912. Срещете в Елитната ще покажат кой отбор е по-качествен..
-2
 
 
с марин кирилов бакалов нищо добро не чака отбора ! тежко му горко !
+2
 
 
Кредита на доверие го има. Аз лично ще дам на Бакалов или който ще бъде треньора 2 години да покажат какво могат и след това ще правя заключения за себе си.
+3
 
 
ВЁИмаме нужда от кредит на доверие. На набор '93 също им беше предложено да се присъединят всички, но треньора им Петър Дафчев поиска да отиде в Любимец.ВЁ Хей, Бакалов, по-полека в лъжите. Май забрави, че предложението да вземете 3-4 деца от набор 93 на Дафчев, беше направено пред 3-ти човек! Хайде да не извърташ нещата както ти отърва, а да си поемеш отговорността за разпиляната школа на Ботев-1912.
-3
 
 
Лиценза на Металик струва парички...безплатен обяд няма! Защо не го питат какъв е пробелема ? Айде марш в Б окръжна!
+3
 
 
кредита на доверие го имат а относно това че сме нов отбор напълно не мога да се съглася нов е състава на играчите не отбора
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: