ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Малеш (Микрево) с 3:2 с контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 17.07.2010Коментари (79)13120
© Plovdiv24.bg
Байрев с глава отбеляза едно от попаденията за Ботев
Ботев постигна първа победа в контролите, надигравайки като гост Малеш (Микрево) с 3:2.

Преди почивката двата отбора си размениха по няколко опасни положения, но само домакините успяха да оползотворят едно от своите, вкарвайки за 1:0 в 35-та минута.

След почивката "жълто-черните" излязоха по-концентрирани и обърнаха резултата. Новото попълнение Иван Площаков направи добавка за 1:1 след 10-на минути игра от второто полувреме.

В 75-та минута Владимир Байрев засече с глава добро центриране и покачи на 1:2.

В края на двубоя домакините се вдигнаха да изравнят и успяха, след като Енчев си отбеляза неприятен автогол.

В заключителните минути на мача Тодор Неделев с примерен удар донесе първата предсезонна победа на "жълто-черните", оформяйки и крайното 2:3.

Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
озлоблението между феновете го въведоха псевдо журналисти които въведоха термина кърваво дерби за Пловдив.Дончо Донев в своите коментари величае посредствени играчи в черно-бяло,като въвежда в заблуда феновете,че головете във вратата на локо са винаги след груба грешка на защитата,а не на майсторството на противника.Също така според Донев загубите са винаги случайни и в резултат на груби съдииски отсъждания в ущърб на локо.По този начин футболисти и фенове на локо започват да вярват,че са непобедими със чисто спортни средства.баталните сцени след последното дерби ,което загубилия тим инициира са следствие на тази заблуда,че са непобедими и не могат тези играчи в черно-бяло да загубят от БОТЕВ.Пловдивската спортна общественост не заслужава тази фенска журналистика и затова отдавна вече не съм читател на в.Марица.
+5
 
 
драматична победа, при това като гост -браво
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 19.07.2010 г.
+8
 
 
Честита първа победа и да имаме още много победи за напред.
+3
 
 
На този етап очакваме две новини. Първата е за списъка от 25 човека, които отиват във Велинград на лагер. Втората е за реализацията на споразумението с Металик Сопот. Вярвам, че всичко ще стане по най-добрия начин.
+5
 
 
в ботев пловдив се слу4иха две хубави работи , с христолов бе дотук тои е историа и стадион ботев е на канарите , от тук нататак постепено ботев пловдив отива там кадето му е местото а имено в борбата за призови места в а група, рано или по късно това е съдбата на отбора на пловдив ботев пловдив
+1
 
 
Каквото и да се говори,не влезете ли веднага във Б група спонсорите ще се дръпнат и става лошо,а това хич не е хубаво за Пловдив.Хайде много поздрави от Локомотив Кюстендил на Ботев Сопот. :) Предлагам пичовете и от двата отбора да престанат с Кюстендил и Сопот.На нас Повдивчаните ни стига,че отборите ни се запазват,без значение как - стига да се спазва закона,а той се е спазил и в двата случая.Само ПЛОВДИВ.
+1
 
 
Резултатите до този момент са добри, като за отбор събран от 20 дни! Но истината е че на 25.07 трябва да се узакони всичко, след тази дата можем да си правим коментарите, когато знаем че наистина участваме във"В" група. Тогава може и да поканим и други футболисти, разбирам тръпката е голяма, но човека от "Нефтохимик" е прав,ще ни се хвърлят като на умряло и зора ще е голям, но вярвам във успеха!
+2
 
 
Така малко вчера за мача. Страхотни Рахов и Байрев. За мен това ще бъдат централните защитници този сезон. Тошко Неделев е без аналог,просто няма друг набор 93 в България с неговия потенциал. Пльоко вкара един но изпусна 5. Проблема си остава с бековете. Нямаме нито 1 смислен играч за бек. Рахов може да играе както десен и ляв бек,така централен защитник и халф. Междувпрочем това е може би най-универсалния ни футболист. Помнете ми думата,той ще е едно от откритията този сезон ;)
+2
 
 
Не си правим илюзии, просто се радваме на първите успешни крачки на проходилото дете. И все пак селекцията ни е изключително от собствената школа, която Слава на Бога, е с много талантливи младежи. Школата ни е по-добра от бургаската, съответно при добра концентрация и отговорност, ще ги изнесем мачовете с положителен резултат. В качествата на треньорите и в силата на колектива не се съмнявам. Надявам се, че на лагера във Велинград ще се избистри и титулярният състав, и че смените също ще са на ниво. Моите уважения към Нефтохимик, но нас името Ботев Пловдив ни задължава и ще играем с висока мотивация. Ще се радвам съперниците да ни оказват силна съпротива, тук таме и да ни отнемат някъде точката, но толкова по-сладко ще е постижението след това! Така по-високо ще оценим собствения си труд!
0
 
 
Изобщо не искам да се заяждам или да влизам в конфронтация с феновете на Ботев тъй като много уважавам този клуб,но вече не се сдържах и ще напиша каквото мисля.Пичове,еуфорията ви е малко в повече(даже много).Нефтохимик в момента е по-силен отбор от Ботев,и не само ние-ядове ще берете и с Левски Карлово,Созопол,Хеброс,Марица,Ботев Г-во ,Димитровград.Нямате си и на представа как се играе като гост в тази група! Контолните мачове нямат нищо,ама нищо общо с тези от първенството.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: