ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев прави футболна академия в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:58 / 10.07.2010Коментари (35)7723
© Plovdiv24.bg
Президентът на Локо (Пд) Константин Динев ще промени рязко футболните си приоритети. От "Лаута" се похвалиха, че работодателят им е задействал проект за създаване на собствени кадри. Динев е прозрял, че в сегашния си вид ДЮШ не може да зарежда представителния тим с качествени футболисти .

Затова бизнесменът създава Академия за таланти, чиято идея му лансирали треньорите от школата. Проектът на Динев е бил напълно готов, преговаряло се за наемане на подходяща сграда в Пловдив, където да се настанят учениците. "Програмата и дейността на Академията няма да се различава от училищата за футболисти в Европа. Малко закъсняваме в преговорите за база като училище и общежитие, но правим всичко възможно на 15 септември да стартираме проекта с пълен капацитет", призна бившият шеф на Локо (Пд) Иван Петлешков, който в щаба на Динев е отговорен и за построяване на тренировъчни игрища за нуждите на клуба в близост до Пловдив.

Източник: Топспорт







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
УНИКАЛЕН СИ КОКО! ДАНО ИДЕЯТА ТИ СЕ ПРЕВЪРНЕ В РЕАЛНОСТ!
Децата са най-голямото богатство
на 10.07.2010 г.
+16
 
 
Една от най-хубавите новини за града ни!!! Всички средства вложени в развитието на спорта и децата ни, са си една разумна инвестиция! Браво на Коко Динев! Ако тази новина излизаше от Ботев, коментара ми щеше да бъде същият. Когато нещо положително се прави, за децата, града ни и спорта, би следвало да покажем уважението и възхищението си. Пожелавам много успехи на Локо Пд, през новият сезон и Само Локооооо!!!!
+11
 
 
Тва е пътя. Уникален Коко! Тва ако стане истина , просто нямам думи. И жълтите цървули / с малки изключения / да не лицемерничат , а да ходят да барат на Пичоне мустака , та дано да им донесе късмет през новия сезон.
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 10.07.2010 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 10.07.2010 г.
+13
 
 
Браво на Коко Динев.Върши работа без много много да плямпа в публичното пространство.От Ботев съм,но сигурно за 10ти път хваля този човек през последната година,действията му са коренно различни от на застреляния наркоман,който не направи нищо за този отбор.Коко няма да е вечно президент,но когато се оттегли след него ще остане един стабилен модел,който другите да следват.
+10
 
 
Браво на КОКО за това което прави ама лошото в тоя случей е че общината ваобще не си прави труда да помогне с нещо на човека... иначе пак едно голямо БРАВО
+12
 
 
Това най-накрая е нещо позитивно,браво г-н ДИНЕВ! Не както беше досега.Имам предвид самите лапета -"да аз тренирам футбол",не искам да кажа,че не са излезнали футболисти,но по този начин ще е друго.Дисциплина,Теория,Практика. Такава школа има "АТALANTA" Bergamo (IT) - която "вади" таланти,70-80% от практикуващи футбол,като професионалисти са излезли от тях.
+15
 
 
Браво на бате КОКО! на пловдивския футбол му трябват хора като него.
+13
 
 
Браво, браво и пак браво. Няма такъв президент. Това е пътят, по които трябва да вървим, развитие на ДЮШ, не да се взимат, надежди от 4-та Конгоанска лига, а да се радваме на нашите момчета. Пловдив е най-спортния град, а Коко е най-големия перзидент!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: