ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо губи базата в "Тракия", ако до ноември не построи нищо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 21.07.2023Коментари (26)11899
©
Сериозен проблем изниква пред ръководството на Локомотив Пловдив. Той е свързан с бъдещата тренировъчната база за детско-юношеската школа, която се намира в жилищен район "Тракия".

Както е известно, клубът получи от Община Пловдив терен от 49 декара, върху който трябваше да бъдат изградени игрища за подготовка на отборите от "черно-бялата" академия. Според инвестиционните планове от 2020 година строежът на модерна футболна база щеше да струва 6.35 млн лева.

Разрешителното за строеж бе издадено преди 3 години, а един от собствениците на клуба Христо Крушарски обеща през февруари тази година, че до лятото ще има изградени две футболни игрища. Към този момент обаче теренът е подравнен, но предстоят изкопни работи за дренаж и чак тогава може да се започне със същинската работа по игрищата.

Проблемът е, че ако до ноември няма нищо построено, то Локомотив Пловдив може да загуби мястото за тренировъчната база, тъй като не се спазват подписаните договори, както и поетите ангажименти и срокове, твърди "Тема спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 6
31.12.2021
10.02.2021
08.02.2021
27.01.2021
20.01.2021
09.01.2021






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къде са крановете от Лаута ,Язов ги прибра за след 5 години консервират обекта.
-1
 
 
Ееееех тея как ни напраскаха шест бахура само Стоян канара си знае ва да гоейба..Тва 6:0 и петъта вечно ша на стряска в сънищата
0
 
 
Умствено изостаналите от Източен 10 както винаги ни демонстрират глупостта си. Гордеят се със скъпата база в Коматево, която не е родила нито един футболист с качества за първия отбор. А в Локомотив има два терена за тренировки и въпреки това наш футболист стана номер едно на България две години, въпреки че нямаме скъпа база, в Пловдивския любимец играят трима юноши редовно , а още трима са резерви. И с юношите, ЛОКО е с пет места пред ботевЪ в класирането. Как да не наричаме бултрасите глупави хора, те се радват на скъпото, без да виждат безмислието му...
+1
 
 
Крушарски знае много добре всичко ! Само , че и много хора знаят за едни кинти , които не отидоха по предназначение , а именно за тази база на ФК Локомотив Пловдив ! Общината няма да построи и чешма там , това е работа на Крушарски, но сега всичко вече е двойно като цени ! База в истинския смисъл няма да има , освен ако Мъни+ , не изкарат кеш и да я направят както трябва! Крушарски щял да прави 2 терена и какво от това , пълна глупост !
-1
 
 
Вече има установена практика - разваля се концесията и общината прави базата, както процедираха преди няколко години, все пак това е за децата на Пловдив.
-5
 
 
Жълтите цигани налазиха темата на Локомотив. Браво мангали, четете ли всичко за мъжете си, който ви ш**ат по 6 тека?Нека жълтите ку*ви позлобеят малко, докато се сблъскат с новата, страшна реалност за тях! Все пак болката им отзад от петата и 6-0 е убийствена и трябва да се облекчава периодично с някоя жалка новинка!
+1
 
 
Ало мангизлиите развържете кесията,или отивайте да просите пред големите хранителни вериги,бедни ме е**м,как ви работи бай Адама и Круши не е вярно.саде Локо и Адама и Круши,да идва Коко и да ги почваме.
+1
 
 
саде бай Адем и бай Круши мангизлийте , саде локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: