ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо тръгна с равен 1:1 в контролите, уругваец дебютира с гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:59 / 03.07.2010Коментари (39)11342
© Plovdiv24.bg
Гаджалов получи тежка контузия и подобно на Йошев най-вероятно ще пропусне подготовката на "черно-белите"
Локомотив започна предсезонните си контроли с равенство 1:1 срещу Септември (Симитли). Проверката се игра на терена на комплекс Пири в Банско, където "смърфовете са на лагер.

В стартовия състав на пловдивчани личаха имената на куп пробващи се при "черно-белите" футболисти. Кат халф-бек започна дошлия на проби от Сливен Ивелин Янев. Слабо се представи друг каращ проби играч, а именно бразилецът Роналдо. Той разочарова Христо Бонев с изявите си и легендата на Локо не го остави много на терена. В стартовия състав бе и французинът Малик, който се представи на по-добро ниво от бразилеца с полско потекло.

Неприятна контузия през първото полувреме получи Костадин Гаджалов, който стартира като титуляр в центъра на защитата на "черно-белите".

В самия край на полувремето падна първото попадение в двубоя, което бе дело на комбинация между новоподписали футболисти. Мартин Керчев подаде на уругваеца Гуарино, който с хубав удар откри резултата.

През второто полувреме, след множеството смени, играта на Локо се пообърка. От това се възползва отборът на Септември, който изравни резултата в 72-та минута.

След края на двубоя стана ясно, е Христо Бонев най-вероятно ще се откаже от услугите на бразилецът с полски паспорт Роналдо. Все пак все още не е ясно кои футболисти ще продължат тестовете и кои ще бъдат отпратени. Това ще стане ясно след среща между собственика Коко Динев, Атанас Узунов и треньора Христо Бонев, съобщи административният директор специално за Plovdiv24.bg.

Локо: Стоян Ставрев (30 Кирил Акалски, 60 Флориан Лучини), Емил Аргиров, Костадин Гаджалов (20 Пламен Крачунов), Юнес Бенжелюн (46 Цветан Йотов), Валери Георгиев (46 Николай Чипев), Христо Златински (46 Габор Ерош), Малик (46 Дани Кики), Роналдо (33 Гуарино, 70 Рангел Абушев), Мартин Керчев (46 Евертон Джилио -Том), Здравко Лазаров (46 Красен Трифонов, 73 Георги Иванов), Ивелин Янев (46 Самир Бенжалюн, 80 Веселин Марчев)

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За Локомотивците ще кажа,споко бе ние никога не сме тръгвали добре. В началото винаги е така но по добре в контролите ,а за шампионата ще има мачкане.Оставете ги металиците те от завист го правят,кефете се на черно-белите машини.Е то ромщайн е пред инфаркт вече от завист.
+4
 
 
това е само началото.Голямото депърва предстои.Само локопд.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 04.07.2010 г.
+3
 
 
Абе хора, чета и не вярвам на очите си, че има хора, които се сепкат за някакъв равен мач, по време , когата Зума е събрал момчета от всякъде, проиграва си схемите и изпробва различни хора на различни позиции... Трудно ли е да се проумее, че в тези мачове и Локо и Симитли се стремят не към победа, а към отсяване на перспективните от неперспективните футболисти. Играта се гледа на индивидуално ниво и дори и да размажем някой с 10:0 това пак няма значение. Класата на Локо е ясна! Мисля, че Коко просто се "презастрахова", като казва че търсим место в тройката, защото мисля целите са му повече от това... Мисля, че ще имаме летящ старт и че ще бъдем свидетели на една черно-бяла приказка... отново!
+10
 
 
Никога в контролите не сме играли добре, това ни е стара слабост, не трябва да правим генерални заключения от тези контроли.
+11
 
 
Това е първа контрола,пробват се играчи ,резултата не е от значение ! САМО ЛОКО !
+4
 
 
Абе стига глупости, Боксиорче и ти не си прав ... Нормално е контролите да показвате лоша игра, като пускат най- различен състав и гледат кой играе най- добре, кой ще си пасне ... Точно затова са контролите - да се гледат новите играчи на какво дередже са и дали ще могат да си паснат с някой в отбора и да мачкат наред ... Не гледайте контролите какво показвате!
+5
 
 
началото не е добре но се надявам да заиграят добре.Чакаме истинския Локомотив.
+4
 
 
ще го видим и твоето отборче,Рамчо.Нашето отборче поне си има баща,който дава парички,а вашето е сираче.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: