ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нигерийски халф дойде на проби в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 29.06.2010Коментари (15)4072
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив проведе снощи първата си тренировка по време на лагера в Банско пред погледа на президента Константин Динев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На нея се появи само един нов футболист - нигерийският халф Ади. Той бе представен като бивш футболист на Нюрнберг, Енерги Котбус и Кикерс Офенбах.

По думите на Коко Динев в Локо ще пристигат още чужденци, тъй като футболистите в българското първенство нямат нужната класа да играят в Локо. Той добави, че отборът ще се бори за максимума в първенството, но шампионската титла ще е много трудно постижима цел. Локо продължава лагера си до 9 юли, като ще проведе няколко контроли, първата от които тази събота срещу Симитли.

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
другите като играят с българи защо са непостижима цел - ае стига сме ги взимали на килограм- много са ни добри наще момчета
0
 
 
САМО ЛОКОООООО ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВЧАНИ!!!
+2
 
 
О ЛОКО ПЛОВДИВ ОБИЧАМ ТЕ БЕЗКРАЙНО,ВЛЮБЕН СЪМ В ТЕБЕ АЗ!!!
+2
 
 
"На 25 март 2006 година, в мача между Заксен Лайпциг, където играе по това време нигериецът, и Халешер, Огунгбуре е наплют и наричан "негър" и "маймуна" от привържениците на противниковия отбор, които през целия мач отправят маймунски звуци срещу евентуалния нов футболист на Локото. В отговор, Огунгбуре поставя два пръста над устата си и отправя нацисткия поздрав, с което имитира Адолф Хитлер. Немската полиция незабавно арестува Огунгбуре, тъй като в Германия е незаконно да отправяш нацистки поздрав с политическа цел или с цел злоупотреба. Все пак, след 24 часа в ареста нигериецът е освободен. При друг инцидент, на 10 ноември 2006-а в мач срещу Плауен, след края на двубоя, Огунгбуре разбива устата на противников играч след удар с юмрук. След това той обяснява, че украинецът Андрий Запишний го е обиждал на расистка основа през целия мач. Интересното е, че нигериецът е наказан само за 4 мача, въпреки че минимумът за подобна проява е 6, тъй като дисциплинарната комисия взима предвид предишни подобни обиди срещу него. " - па той бил и кибритлия бе!
+4
 
 
КОКО ДИНЕВ Е НАЙ- ВЕЛИКИЯ. Айййййййй Машиниииии
+5
 
 
Обичам Локо Пловдив,обичам Локо Пловдив,обичам Локо Пловдив.... ОБИЧАААМ ЛООКОО ПЛООВДИВ!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 29.06.2010 г.
+7
 
 
Хора извадихме късмет с този ГОЛЯМ Коко Динев! Строи стадиона прави селекция като за световно! Какво повече му трябва на един фен??!?! :)))
+8
 
 
Усещам , че тоя Ади ще бъде новата черна перла в селекцията ни. И Ицето Златински си идва , така че ставаме опасни. Говеда и чорби не са ни конкуренция. Просто ще им скъсаме шортите. По-опасни ще бъдат Литекс и Ч. Море. С тях ще стават истински дербита. Отсега усещам едно лудо, ама много лудо първенство. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+7
 
 
1-ви август ще има мощно изригване в Севлиево...АЙ МАШИНИИИ !!!
+8
 
 
само така мом4ета,подгответе се добре,вземетеигра4ите,които са ни необходими и отговарят на класата ни(прав е бонев,4е в България няма такива)и след месец,вси4ки заедно ще ма4каме вси4ко живо,за 4естта на пловдив!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: