ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ветераните на Локомотив победиха Галатасарай
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 28.06.2010Коментари (23)3901
© LPortala.net
Ветераните на Локомотив (Пловдив) се наложиха над Галатасарай с 2:1 в мач, игран в събота на игрището на турски четвърто-дивизионен отбор, разполагащ с терен, трибуни и осветление, за които и водещите български клубове могат само да мечтаят.

Срещата започна с превес на гостите от Локо, които овлаяха средата на терена, главно с активната игра на Красимир Димитров, Иван Беделев, Аян Садъков и Любо Корадов.
В 12-та минута, "черно-белите" поведоха с 1:0, с гол на Филип Иванов. След попадението инициативата премина в полза на домакините, които организираха опасни атаки към вратата на българите, но до гол не се стигна. Едва в края на полувремето, което бе удължено от местен съдия с цели 6 минути, Галата се възползва от грешка в защитата на противниха и отбелязоха изравнителен гол.

Второрто полувреме премина изцяло под диктовката на локомотивците, като заслуга за това имаха и направените смени, при които в игра влязоха, Георги Фиданов и Михаил Юмерски. Вторият отбеляза победният гол за своите в 63-тата минута.

Въпреки даденото 9 минутно продължение, домакините не успяха да изравнят и Локомотив заслужено се поздрави с победата. За най-полезен играч в мача по-късно бе избран на тържествената вечеря Иван Беделев.

Организацията, посрещането и всички детайли по пребиваването на гостите бяха организирани перфектно от ръководството на Галатасарай, като тази среща е поредното доказателство за трайните връзки между двата клуба.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 28.06.2010 г.
+3
 
 
В-к Правда, 30 Август 1925г. - Фенербахче в Пловдив Посрещането на турските спортисти. Приветствията. Мачът на цариградския шампион със с.к "Ботев". Ако пубертетите от трибуна истамбул не слушате ще ви пусна да видите вашите предни поколения които са ви предавали историята как са посрещали фенерите в Пловдив ...
+4
 
 
Баси гадните мангали 15 минути продължение да дадат. Никакъв феар плей няма, даже и за прителските мачове и то за ветерани. Но се радвам, че Локо са били, само така.
на 28.06.2010 г.
0
 
 
Феновете от трибуна истамбул край бирената фабрика трудно понасят загубата на техния анадолски отбор и вкупом дойдоха да излеят мъката си под статията за пловдивския любимец.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Тази жълта сган трябва да бъде мачкана и тормозена при всеки удобен случай, трябва да им създаваме комплекси и да ги тероризираме постоянно по улиците, в интернет, на стадиона без да имаме капка милост. Тези мелези не заслужават капка милост, защото нямат достойнство, защото са палач, която е доказала, че е едно долно племе смесица от селяни и долни квартални наркомани. Никога не ги наричайте ботев - имена като селяни, жълтури, папагали, турци, еничери, продажници и т.н. им прилягат и трябва да им се напомнят непрекъснато. Смърт за жълтата измет. Eдин път жълта к***а - завинаги жълта к***а.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: