ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Национал на Локо награди призьори от ученически турнир в "Кършияка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 09.06.2023Коментари (0)1714
Успешно приключи междуучилищният футболен шампионат за купата на район "Северен", който се състоя на 6, 7 и 8 юни 2023 година. Състезанието се проведе на футболното игрище "Екстрийм", разположено на булевард "България" 156-158.

Седем отбора от ученици от 5-7 клас - СУ "П.Кр. Яворов", СУ "Христо Г. Данов", ОУ "Панайот Волов", ОУ "Райна Княгиня", ОУ "Димитър Димов", СУ "Никола Вапцаров" и ФК "Екстрийм", участваха в турнира и се изправиха един срещу друг в интензивни мачове.

След изиграването на всичките 9 срещи, бяха определени полуфиналистите за четвъртия кръг и финалистите за петия кръг. В полуфиналите се класираха отборите на СУ "П.Кр. Яворов", СУ "Христо Г. Данов", ОУ "Панайот Волов" и ОУ "Райна Княгиня".

В първия полуфинал СУ "П.Кр. Яворов" се изправи срещу ОУ "Райна Княгиня". След изключително равностойна игра СУ "П.Кр. Яворов" се наложи след изпълнение на дузпи и се класира за финала.

Във втория полуфинал ОУ "Панайот Волов" и СУ "Христо Г. Данов" също предложиха вълнуващ мач. В крайна сметка, ОУ "Панайот Волов" успяха да се класират за финала след драматичен обрат и изпълнение на дузпи.

Финалът между СУ "П.Кр. Яворов" и ОУ "Панайот Волов" беше истински спектакъл. СУ "П. Кр. Яворов" победиха и заслужено вдигнаха купата на шампионата.

На финала имаше специален гост - Петър Андреев, младежки национал на България и футболист на Локомотив Пловдив. Кметът на район "Северен" Стоян Алексиев заедно с него връчиха наградите на всички участници. Вратарите, полузащитниците и нападателите, които се отличиха с невероятните си умения, бяха наградени с призове. Всички участници получиха грамоти, а отборите от призовата тройка получиха медали и футболни топки. В предишните дни от турнира отборите бяха поздравени и от вратаря на Локомотив Пловдив Илко Пиргов.

"Искам да поздравя всички играчи за отличната им представа и ангажимента, които проявиха през цялото състезание. Благодаря на всички, които се включиха и направиха това събитие възможно! Видяхме колко много усилия и страст бяха вложени от всички участници в това състезание. Футболът има способността да обединява хората и да създава приятелства, а днешният ден беше доказателство за това.

Искам също така да изразя искрена благодарност към всички треньори, ръководители и учители, които работиха упорито, за да подготвят отборите си и да ги водят през това състезание.

Надявам се, че тези млади таланти ще продължат да развиват своите умения и страст към играта, защото те имат потенциал да постигнат големи постижения в бъдеще и да представят нашата страна с гордост“ коментира кметът Стоян Алексиев.
Още по темата: общо новини по темата: 750
28.03.2024
27.03.2024
25.03.2024
25.03.2024
25.03.2024
22.03.2024
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: