ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Проектобюджетът за Ботев е 1 425 000 лева, имаме парите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:03 / 01.06.2010Коментари (101)12748
© Plovdiv24.bg
Проектът за възраждане на футболния "Ботев" набира сили с премерени темпове. Обмисляйки всеки ход и преценяйки всяко важно решение Управителният съвет на Ботев търси вече няколко месеца най-доброто, което може да се извлече за бъдещето на възраждащия се отбор. Вчера късно вечерта, след 4 часова среща на Управителния съвет най-отговорният фактор сред 16-те - председателят Марин Бакалов внесе яснота за работата в клуба пред официалния фен-сайт на "канарчетата" Bultras.com:

- Г-н Бакалов, разбрахме че сте гласували бюджета за предстоящия сезон. Какъв е той?

- Да, така е. Снощи направихме проектобюджета, който в цифри е 1 425 000 лева. Мога от сега да гарантирам, че тази сума е 95 % сигурна. В нея влизат реално 600 хил. лева от спонсор, средства набирани от реклами, членски внос, телевизионни права, билети. 9% ще е дефицитът на този бюджет.

- Каква е сумата, която бизнесмените от сдружението ще внесат в клубната каса

- 300 хил. лева.

- Значи да разбираме, че основната част от парите ще дойдат от генералните спонсори?

- Да, парите идват от софийски фирми, разбрали сме се и реално вече сме готови с проектобюджет, който ще предложим на гласуване и обсъждане на 19-ти Юни във Военния клуб в Пловдив.

- От коя група ще стартира Ботев Пловдив?

- И да искам няма как да ви отговоря на този въпрос още. Първенствата във "В" група не са завършили за съжаление. След като приключи и последната отложена среща БФС ще се събере, за да обсъди всички казуси по лицензите и новата форма на стартиране на шампионата. Днес внесохме 14 000 подписа в подкрепа на Ботев, които са въведени с входящ номер. Колкото и формално да е това, тази стъпка е много важна и благодаря на всички ботевисти, които реагираха мигновено и помогнаха за събирането. Важно бе и това, че подписката бе пусната в сайта ни /bultras.com/ и оттам всеки реално можеше да се сдобие с бланка.

- Кога ще е ясно становището на БФС?

- В четвъртък, на 3-ти юни, изпълкома ще обсъжда казуса ни и се надяваме да излезе със становище. Важното е сега, че ние изпълнихме това, което си бяхме поставили за цел и вече можем да сме спокойни, че сме обезпечени за "Б" група. Тези пари ще ни позволят да бъдем един боеспособен отбор.

- Какви са най-важните точки за получаване на лиценз?

- Те са три: финансиране, школа и стадион. По всяка една от тях ние сме безупречни. Най-важното бе финансирането и го осигурихме. За школата сме се погрижили, има реално решение по този въпрос и в най-скоро време ще видите една добре организирана структура. Стадионът е на общината и на практика там нямаме проблем, защото работим много добре заедно.

- Кога е следващата среща?

- Общото събрание ще бъде оповестено в няколко медии в Пловдив. За всички привърженици и реални членове (до 1-ви юни са 123) на сдружението тя ще се състои на 19-ти юни от 9:00 часа във Военния клуб. Веднага след нея, ако всичко е наред и бъде гласуван проектобюджета стартира и подготовката на отбора.

- Кои ще са новите имена в състава на Ботев Пловдив?

- Ще видите. Няма да издавам нищо повече сега.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Локо1936 Завинаги
премахни филтъра

+12
 
 
Слънцето изгря при вас.Най искрено ви пожелавам да не е само Изгрев а слънчев и горещ ден, защото Пловдив е велик футболен град с двата отбора с най-голями публики в България, защото клуб без публика е като модерна кола без бензин..Винаги Пловдивския футбол е бил в сянката на гадните ШОПИ , които са обирали най - големите таланти от града под тепетата за жълти стотинки.И нека дойде ДЕН когато гадните селски шопи и латекси треперят от страх когато чуят за ПЛОВДИВ независимо каде ще се играят футболните мачове.Нека най накрая разберем , че враждата между двата клуба трябва да е единствено и само на терена а не извън него, а когато става въпрос единия от двата отбора да играе с с който и да е друг клуб от България да се подкрепяме взаимно.Радвам се , че нещата при вас тръгнаха да се оправят защото преди всичко съм Пловдивчанин и всичко което се случва в моя роден град ме интересува.САМО ЛОКО ПЛОВДИВ. Успех на всички вас!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Несебър с драматичен обрат, поведе в Трета лига! Юноша на Ботев спечели дузпа за "моряците"
Балтанов пусна снимки от съблекалнята и заяви: Имам честта да вдигна две купи с Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: