ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев обсъдиха бъдещето на тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:28 / 16.05.2010Коментари (65)10124
Близо двучасова среща проведоха феновете на Ботев Пловдив в залата на Военния клуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Жълто-черните" привърженици обсъдиха много теми около възраждането на тима. Основният резултат от срещата бе възлагането на двуседмичен срок до 30 май, когато ще се проведе ново събиране на фенове и УС. Тогава ще се изясни напълно от коя група ще играе Ботев, какъв лиценз ще получи от БФС, от къде ще идва финансирането. В момента реалните възможности са две - финансиране от спонсора на ДЮШ Георги Георгиев или самофинансиране от членските вносове. Управителния съвет обаче не вярва във втория вариант или т.нар. "испански модел". "На всички ни се иска да стане това и феновете да издържат клуба с членски внос, но смятам че не сме дорасли и няма как да се получи", заяви Божидар Божилов, председател на фенклуба на "канарчетата".

От утре започва и активна кампания за популяризиране на идеята за плащане на членски внос и влизане в клуба. Все още обаче ще се разчита на финансиране от бизнесмени, като Георги Георгиев. Каквото и да е управлението и финансирането обаче, феновете настояват да имат "златна квота" и всички важни решения да минават и през тях, за да не се повтори ситуацията с Димитър Христолов.

Друга от идеите, които се изказаха беше членският внос да бъде разсрочен. Феновете се обединиха, че 240 лева годишно не са чак толкова много, но трябва да има възможност да се плащат на по-малки вноски.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на aekara
премахни филтъра

+1
 
 
Много трудно време и за бизнесмените и за феновете. Почти всички отбори са с финансови проблеми. Дори Берое и ЦСКА - участници в евротурнирите. Не трябва да се делим на фракции - нека който може да помогне да е добре дошъл - Бареков и 16-те да направят дебат, но не с компромати, а с позитивни идеи пред феновете - като днес. Масата от фенове с членски карти да се обедини около няколко представителя, които да бъдат балансьора между интересите на бизнесмените инвестиращи в Ботев /представляват ни за срок от един сезон, на следващия ги преизбираме или нови/. Времето е такова, че ако не сме гъвкави и прозорливи, ще се пречупим. Историята помни как България е паднала под турско робство - всеки хан се е борил за себе си. Време е за борба на идеи и обединение. Единственото което е важно за нас е историята ни и идеята, нали? Нямаме време!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: