ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо би лесно адашите от София и се спаси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 16.05.2010Коментари (126)16121
Локо (Пловдив) победи с 2:1 Локо София и по този начин гарантира оставането си в елита. Точни за "смърфовете" бяха Николай Чипев и Здравко Лазаров.

"Черно-белите" започнаха много добре двубоя. С наситена средна линия, пловдивчани успяха да натикат гостите си от София в собственото им наказателно поле и не ги пуснаха да излязат от там цяло първо полувреме.

Постепенно "смърфовете" започнаха да затягат обръча около Левашки. Така се стигна до 13-та минута, когато Даксон Да Силва центрира перфектно от ляво и за Чипев не остана нищо друго, освен да насочи топката към вратата. Вратарят на "червено-черните" също реагира нескопосано и топката се оказа в мрежата за 1:0.

Дори и след този г

ол домакините не позволиха отпускане и продължиха да мачкат своите гости. В 30-та минута След бърза атака през центъра, топката попадна в Йордан Тодоров, той нахлу в наказателното поле от дясно, но бе затворен. Игралият като бек в този мач футболист, намери начин да подаде на Здравко Лазаров, който от малкото наказателно поле с техничен удар не остави шансове на Левшаки за 2:0.

След почивката Локо (Пд) заигра на контра-атаки и позволи на софиянци да организират няколко опасни атаки. Камбуров и Златински пробваха късмета си от опасни позиции, но Стоян Ставрев на няколко пъти спаси блестящо.

Все пак в 83-та минута след изпълнение на пряк свободен удар от Камбуров и добавка на Димо Атанасов, Ставрев капитулира.

 
Още по темата: общо новини по темата: 13
19.05.2010
16.05.2010
16.05.2010
16.05.2010
16.05.2010
16.05.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Кво си честитим , все едно сме влезли в тройката. Даже паднахме от всички най-слаби отбори тая година. За мен тва не е успех, а класирането ни тая година е един голям неуспех.
+3
 
 
АБЕ КЪДЕ Е ДЖИДЖО ЛОНДОНСКИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗА БАРАЖА В МЕЗДРА?????
+10
 
 
Честито на всички с черно- бели сърца!!!Чест прави и на много фенове на Ботев,които ни поздравиха,благодаря им!Тези момчета показаха,че знаят що е чест и достойнство и доказаха,че са преди всичко пловдивчани,че можеш да обичаш отбора си,без да мразиш.Да не обръщаме внимание на дребните душици,да изгоним омразата от този форум!
+12
 
 
Канада е черно-бяла! Благодарим на Зума, Наско и момчетата че ни направиха щастливи. Тук 'Локото' е религия.
+14
 
 
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ИЗПАДАЛ 3 ПЪТИ В Б ГРУПА И Е БИЛ ТАМ 11 ГОДИНИ ОБЩО! Ботев СЪЩО Е ИЗПАДАЛ 3 ПЪТИ ,НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ЛОКОМОТИВ ПОСЛЕДНИЯ ТРЕТИ ПЪТ НЕ СЕ ЗНАЕ ВСЕ ОЩЕ В КОЯ ГРУПА И ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ГО НЯМА В ЕЛИТА ,И ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ ГО ИМА!? ВЧЕРА,ПОВЕЧЕ ОТ ЗАСЛУЖЕНО ПЛОВДИВСКИЯ ГИГАНТ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОСТАНА В ЕЛИТА И ОТ НОВИЯ СЕЗОН ЩЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ОТБОР,КОЙТО ЩЕ ПРЕДСТАВЯ НАЙ-СТАРИЯ ГРАД В ЕВРОПА В А ГРУПА! ГОЛЯМ И ИСТИНСКИ КЛУБ,НЕСРАВНИМИ ФЕНОВЕ И ЗАСЛУЖЕНО ОСТАВАНЕ ПРЕД ПЪЛЕН СТАДИОН! ГОРДОСТТА НА ПЛОВДИВ,ТОВА Е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! НЕКА ВСИЧКИ НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИ НА ЛОКОТО ДА СЕ ПУКАТ ОТ ЯД И МРЪТ ОТ ЗЛОБА! ПРАЗНУВАЙТЕ ЧЕРНО-БЕЛИ ХОРА! ВИЕ СТЕ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ И ОБИЧАЩИ ФЕНОВЕ В България И ЗАСЛУЖЕНО ЩЕ СЕ РАДВАТЕ ТЕПЪРВА!
+9
 
 
Знам, че ви е много мъчно задето останахме в "А" гр.!Болни сте от яд, злоба и завист - диагноза, с която се раждат всички фенове не ботев!Това лято да не пропуснете да отидете на наречен, щото през новия сезон нервите ви ще бъдат опънати до скъсване и се съмнявам да оцелеете като гледате, как Локомотив мачка, а вашия клуб остава в миналото като комунизма! Най-много се кефя на ядеца, който изпояжда жълтите отвътре! Останахме защото НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
+5
 
 
Специално от ЧЕРНО БЕЛИЯ БОЗДУГАН за всички фенове на Ботяв - ведъж за винаги да разберат кой е Любимецът на град Пловдив!!!
+3
 
 
Много ми е чудно как ли се чувстват съименниците ви от Мз >D
+5
 
 
ВИЖТЕ КАКВО СЕ КАЗВА ПРОСТ И ДЕБИЛСКИ ФЕН ЕЛТОРО МОМЧЕТО Е НАПИСАЛО ТАКЪВ ДОБЪР КОМЕНТАР И КАЗВА ИСТИНИ КОИТО ЯВНО ЗА ДЕБИЛИТЕ ГИ БОЛИ ,НО РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА И ВЕДНАГА ПРОСТИЯ ЖЪЛТУР СЕРЕ АМИ СЕРИ БОКЛУК С БОКЛУКА ТИ ИЗЯЖ СИ г*за ,НО НИЕ СМЕ СИ В А ГРУПА А ТИ КЪДЕ СИ НЕЩАСТНИКО ОСВЕН ПРЕД ТВ ДА ЛЪСКАШ БАСТУНА НА ГЕЙЧЕТА КОИТО ХОДЯТ НА КАФЕНЦЕ С КУЧЕНЦА СРАМ СИ ЗА ИСТИСКИТЕ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ КОИТО ПОЗНАВАМ ДОСТА ОТТЯХ ЛИЧНО И СА МНОГО СВЯСТНИ ХОРА
-5
 
 
МНОГО РОМИ МНОГО НЕЩО НА ТАЗИ ЛАУТА!:))ПОЛОВИНАТА ВИ ПУБЛИКА Е ЧЕРНА!ХАХА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: