ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море с позиция срещу съдийството в мача с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 09.03.2023Коментари (3)1953
©
Ръководството на Черно море излезе с официална позиция срещу съдийството в двубоя срещу Ботев (Пловдив), спечелен от "канарчетата" с 2:1 на стадион "Тича". Конкретният повод за реакцията на варненци е отменената дузпа, която реферът Васимир Ел Хатиб първоначално отсъди в полза на домакините.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от ПФК Черно море:

За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра. Или по-точно водени от това “как трябва да свърши определена среща". В мача между Челси и Борусия Дортмунд, ВАР сигнализира, че има игра с ръка в наказателното поле, и след разглеждане главният съдя, отсъжда дузпа.

При абсолютно същата ситуация обаче на мача между Черно море и Ботев Пловдив, главният съдия отсъжда дузпа, но ВАР, за който отговаря Станислав Тодоров, ОТМЕНЯ решението на рефера! Първата ситуация е в двубой от Шампионската лига, а другата в родния ни шампионат.

По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса - чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?

Очакваме Виктор Кашай и Съдийската комисия да си кажат мнението по случая!
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Първото , което си помислих снощи при ситуацията в Лондон бе, че ситуациите си приличат. Обаче има съществени разлики- ръцете на Генев са прибрани до тялото и дават откат при удар от 1.5 м. Положението на мача снощи е описано добре от bopo по- долу. Аз, обаче бих запитал Илианчо-индианчо -видя ли двата отсъдени корнери в тяхна полза при абсолютни алтове видни и от космоса! Ако беше изгонил негов играч по този начин, как ли щеше да реве? Въобще решенята на главния съдия бяха абсолютно в ущърб на Ботев и това го доказа ентусиазма, с който отсъди и дузпата. Добре, че от ВАР го призаваха да гледа пак!
+1
 
 
Първо, ако съдията искаше да помага на Ботев, нямаше да дадат картон на Нади. Второ, ръката на Генев беше до тялото, докато на играча на Дортмунд е свита в лакътя и долната и част бе разперена. Трето, Илиянчо е голям ревльо, все други фактори са му виновни за загубите.
+1
 
 
Глупости на търкалета, ВАР не отменя нищо! ВАР сигнализира на съдията да разгледа ситуацията! След като видя от различни ъгли какво се случва, рефера отмени решението си! Прибрани ръце, шут от два метра….естествено че няма умисъл! Айлянчо помака е свикнал да реве.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: