ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов продължава с опитите си да пробута кухите си акции
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 27.04.2010Коментари (58)11846
© Plovdiv24.bg
Димитър Христолов продължава с опитите си да пробута кухите си акции в ПФК Ботев 1912 Пловдив АД, научи Plovdiv24.bg. Дружеството, което почти сигурно няма да получи лиценз за професионален футбол за следващия сезон и на практика няма никаква собственост, а само милиони дългове, е притежание на Христолов, но той се опитва да го подари на бизнесмени, легенди и други, за да се отърве от дълговете си. Този път бизнесменът от Крумово е предложил 50% от акциите на легендата на "канарчетата" Динко Дерменджиев - Чико. Никой обаче не би се вързал на номерата на Христолов.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
23.03.2010
18.02.2010
15.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Гордостта на Пловдив БОТЕВ вече няма нищо общо с краставия селски бек,боготворен от шепа комплексирани кюстендилски мангали...След всяка добра новина за жълто-черния клуб,се появяват все повече ужасени и треперещи циганета,които с пяна на уста ни казват защо това нямало да стане или защо онова нямало да стане...Драги съграждани,скъпи роми...Не ни занимавайте с комплексите си заради които на всеки стадион ви посрещат с мощното ЦИГАНИ :) и ку*ви...занимавайте се с кюстендилския катун на чалга-селянина Тото,който наесен ще ни падне в Б група и ще бъде премазан от ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ...лек ден и много скраб ви пожелавам да съберете да зарадвате айшетата :)
+3
 
 
Забележителното е, че Кочо и Бобтейл нещо пресъхнаха откъм язвителни за нас реплики. Ами какво да очакваме от мисири с естествена окраска на бианконери? Или от братята им роми? Пълна трагедия са. За такова творческо безплодие направо да ги съжали човек, не да им се смее.
-3
 
 
НОВИТЕ к**ви НЯМАЛИ НИЩО ОБЩО СЪС СТАРИЯ БАРДАК ! НЕЩАСТНИ МИСИРИ ! ГА ЕДОХТЕ КИФТЕТАТА НИ РИВАХТЕ , СЕГА ЗАЩО РИВЕТЕ ?
-2
 
 
СИНДИК - митологична фигура, често срещана в юридическото творчество на Резоня. Подобна е на "deus ex machina" от древногръцкия и римски театър. Примери: 1. "Изпийте си млякото, щото иначе ще дойде Синдика да ви открадне!" - Резоня плаши злоядите си дечица, за да ги накара да закусят 2."Що пресичаш на червено бе, галфон! Ей сега ще викна Синдика да те глоби!" - Резоня се кара на друг Резон, неправилно пресякъл пътното платно при червен сигнал на светофара. 3. "Ама другарко, не си изтърсвайте килима през терасата, щото всичкия боклук пада на мойта тераса! Пфу, изроди, нямате нито срам от хората, нито страх от Синдика!" - Резоня се кара на комшийката от горната панелка.
+1
 
 
Ами удавник и за сламката се хваща. А в панделата го чакат мургавите, загорелите за белия му задник на командос!!! Още едно две комични залитания и синдикът да го барне за въшкарника! Повече не ни интересува тази персона.
+1
 
 
Бих дал двойно повече! Ама ти си глупак и ме разбираш защо се дават тези пари! За малоумници обеснения не се дават по 5 пъти! Всичко си пише точно и ясно! Ама зора е да го разбереш!
-4
 
 
ТЕЗИ ВЪЗРОДИТЕЛИ СА МНОГО УМНИ. ДА ВЗЕМАТ ОТ ЧОВЕК ПО 240 ЛЕВА.АКО ДАДАТ 5000 ЧОВЕКА ТОГАВА ЗА КАКВО СА МИ ТЕЗИ 16 ЧОВЕКА ? КАТО ИМАМ 1 200 000 ЛЕВА НА ГОДИНА И АЗ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ОТБОРА БЕЗ ДА СИ ВАДЯ МОИ ПАРИ И ДА СЕ ПРАВЯ НА СПАСИТЕЛЯ В РЪЖТА.И ДА СИ СТРОЯ МОЛА И ДА СИ ВЗИМАМ НАЕМИТЕ А БАЛЪЦИТЕ ДА ДАВАТ ПО 240 ЛЕВА.
на 27.04.2010 г.
+5
 
 
Значи скоро да очакваме да наплюе и най-приближените си слуги,като му откажат!
+10
 
 
ееех мите мите, ама толкоз да си нагал и прост
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: