ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наджи Шенсой: Мачът със Сливен сега става още по-важен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:54 / 15.04.2010Коментари (9)2503
© Plovdiv24.bg
"Цялото първо полувреме контролирахме играта и за всички - и на стадиона, и пред телевизорите просто чакаха да вкараме гол. Така обаче е футбола - Акалски нямаше никаква работа и стана тази ключова ситуация - дузпа и червен картон, 0:1", това заяви старши-треньора на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой след края на срещата с Монтана, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Загубихме много, много важен мач. Сега обаче мачът със Сливен става още по-важен. Аз като старши-треньор се извинявам на феновете. Животът тече, има и такива мачове, бихме няколко срещи подред, но сега дойде и тази загуба. Не трябва да се прави трагедия", каза още Шенсой.

"В съблекалнята казах на футболистите - лесно е да биеш с 11 човека, после да се хвалиш, но си истински герой, когато биеш с човек по-малко. Питах футболистите има ли такива случаи - Данчо Тодоров и Георги Мечечиев казаха - има. Не се получи обаче.

Трябваше да изкарам Даксон, защото той може да е много добър с топка в краката, но когато е без топка не тича много. С човек по-малко нямаше как да компенсираме с него това и за това вкарах Красен Трифонов, който тича повече.

Трудно ще е да преодолеем психологическия фактор след тази загуба, но според мен ще се справим. По-важно е обаче футболистите физически да са готови за двубоя със Сливен, тъй като има малко време за подготовка", добави специалистът.
Още по темата: общо новини по темата: 11
16.04.2010
16.04.2010
16.04.2010
16.04.2010
15.04.2010
15.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Горе главата: бием Сливен 3 т сл. с Ботев 3 т Бием Миньор 3 т общо ставаме с 31 т Сливен пада от НАС бие Берое 3 т бие Спортист 3 т пада от Локо М бие Пирин 3 т пада от Левски събира 30 т ииииии САМО ЛОКО ОЛЕ
+1
 
 
коко остави го този още два мача и сте изпаднали , бъхти и смехура , евала we косово
-1
 
 
Наистина не мога да разбера защо Мартин Сечков и Милан Милутинович са извън групата, а доскоро и Дани Кики!? Явно много се изживява косовеца като голям треньор, ама още не е питал чичо си сър Алекс Фергюсън!? Хахахаха!
-1
 
 
А обещаваше 6 място.Препоръча на журналистите, да не споменават повече че локо се бори да не изпадне.
-1
 
 
Шенсой, изгониха ти централен защитник и нямаш кого да пуснеш на негово място!?Остави ни с трима в защита срещу грамотен отбор, който играе добре на контраатака!? Какво прави Мартин Сечков при дубъла? Какво прави там Милан Милутинович, при положение, че Чипев не знае какво прави на терена, а на Даксон не му се играе!?
-1
 
 
Наджи, вместо да ръкомахаш като регулировчик цял мач, по добре си пренареди състава. Акалски му е рано титуляр, днес само едно положение спаси, всичко останало пусна Вместо наказания Бенжелюн реабилитирай Сечков Сложи Дакси там където му е силата, ако на него изобщо още му се играе за Локо все още Кики -титуляр, чипев не разбрах какво прави на терена днес
-1
 
 
сЛЕД ТОЗИ МАЧ МАЙ ЩЕ СИ ХОДИШ АКО ПАК СЕ ИЗДЪНИМ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: