ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без нови контузени и наказани в Локо за мача с Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 13.04.2010Коментари (28)4833
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой ще може да разчита на пълния потенциал на своя тим срещу Монтана, тъй като с изключение на трайно контузения Георги Чиликов, няма нито едни друг наказан или контузен футболист. След двубоя с Левски в тима се връщат Йордан Тодоров и Георги Мечечиев, които изтърпяваха наказания за натрупани жълти картони.

"Монтана е отбор, който може да се затваря добре отзад и ще ни е трудно да пробием отбраната им. Надявам се футболистите да успеят да преодолеят психологически загубата от Левски и да покажат най-доброто в мача. Не смятам, че ако спечелим двубоите с Монтана и Сливен ще си осигурим оставането на 100%. Все пак в последните 3 кръга имаме мачове с отбори от върха на таблицата. Съперниците ни пък имат сигурни точки срещу Спортист Своге, които отписаха първенството и го доиграват с юноши", заяви на традиционната пресконференция преди шампионатен мач старши-треньора Шенсой, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Един от четирите отбора - Локо Мездра, Сливен, Монтана и Локо Пловдив ще отпадне. Спортист нямат шансове да се спасят, а според мен Пирин са стабилни няма как да слезнат толкова надолу. Съжалявам за загубата от Левски, трябваше да вземем поне точка", каза още Шенсой.

Той заяви, че Георги Чиликов почти сигурно ще пропусне мачовете до края на сезона. Първенството завършва в средата на май месец и Чиликов няма да има възможност да се възстанови. Все пак Шенсой изрази надежда да успее да го пусне в игра в някой мач до края на сезона. Локомотив Пловдив излиза срещу Монтана в четвъртък от 16 часа на стадиона в парк Лаута.
Още по темата: общо новини по темата: 11
16.04.2010
16.04.2010
16.04.2010
16.04.2010
15.04.2010
15.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
4е какво толкова би станало локо да изпадне , те ераносиан и садаков имат над 5 години в б група , великиа христо бонев е играл в б група , споко и там ви е като родно место , нали младите триабва да разберат какво им е било на старите буфери през годините
на 14.04.2010 г.
+1
 
 
Тоя прост жълтур 3 дена не е спал да смята как ще изпаднем хахахаха
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 14.04.2010 г.
-2
 
 
Като се сетя есента какъв цирк играеха на Лаута тия Сливен съм малко притеснен за развоя на мача!...
-1
 
 
лечков му е проблема мача в понеделник с локото бие ли ви сливен е пред локото след 30 кръг, да не ревете от съдията после
+2
 
 
Сливен си падна кротко...Къде е "специалиста"да каже за критичното положение.....Щото в неговата "схема"-Сливен отсъства!!!Все едно Мездра,и Локо Пд,са се самоизяли с това реми. Мездра,и Сливен не ме притесняват.Дерт ми е мача с жълтите....Ако го играя 3:0-точен резултат,дали ще ми приемат залога????
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 13.04.2010 г.
+4
 
 
успех на отбора на Пловдив
-3
 
 
от всичко дотук , най важния мач за оставане е сливен- локо в понеделник
-3
 
 
мезра имат домакинство с сливен , последния домакаин на миньор , мача с ботев и гостуването на пирин могат да го вземат , имат и гостуване на черно море и домакинство с левски но чте ги изгубят реално 12 точки и сега 21 обчто 33 точки , така че локо им трябват 34 точки
-3
 
 
зачтото на монтана им трябват още седем точки до края и имат мач с своге значи още 4 точки , имат домакински мачове с берое и мезра а и 30 кръг всеки си копува мача ако се наложи , няма как да изпаднат монтана
+6
 
 
кво изпадане,мен ме е яд,4е няма да можем да станем шампиони още тая година,ама литекс много ни бягат!няма нищо до година!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: