ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев и Локо отдавна не са били на едно мнение! Ето какво ги обедини!
Автор: Стойчо Генов 11:34 / 13.01.2023Коментари (25)7915
©
Феновете на пловдивските Ботев и Локомотив отдавна не са били на едно мнение! Сега обаче двата лагера са обединени в името на една обща кауза. "Черно-белите" привърженици излязоха вчера с официална позиция по темата за Панаира, а днес това направиха и от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Панаирът е на Пловдив!

Всички пловдивчани наблюдаваме с притеснение какво се случва напоследък в града ни. Низ от безобразия на шайка самозабравили се политици, с буквално липсващи умения и компетенция за позициите, които са заели. 

Години наред Пловдив, освен с уникалната си история, е свързван и със своя Международен панаир. Не са много градовете в света, които могат да се похвалят с подобно събитие със 130-годишна история. Повече от век град Пловдив събира изложители от различни краища на света. Днес обаче сме изправени пред угрозата ключовият обект в града ни да се превърне в частна собственост. 

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив призовава всички институции в държавата да свършат своята работа, за да не се стига до такъв срамен момент в Пловдив.Надяваме се, че са останали поне няколко човека с морал и достойнство, които да спрат машинациите за придобиване на Панаира от едно частно лице, чието име дори не си заслужава да споменаваме.

Категорично заявяваме, че ние, феновете на Ботев Пловдив, ще се борим за всеки един от символите на нашия град - Панаира, парк "Отдих и култура", стадион "Христо Ботев“ и много други, които биват поругавани от безмозъчните същества, управляващи от години града ни. И може да бъдете сигурни - когато ние поведем една битка, я водим до успешен край!
Още по темата: общо новини по темата: 197
13.03.2024
01.03.2024
29.02.2024
16.02.2024
16.02.2024
25.01.2024
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Бай онзи и мангал от шикера е идин и същ мангал. Има и други никови. Знам го от маалата. И баща му многу го тормози с парафиненото кересте. Дубре му намества питъта и бахурити. Мани мани
-2
 
 
Тцтцтцтцтцтц , жълтури, тази злоба ще ви разсипе. Били сте първо пловдивчани после ботевисти.Ако това е вярно, помислете за Пловдив... ако се върнете в града то ва е лошо за Пловдив! Доказахте, че нямате никакъв мозъчен капацитет ,освен, за да рушите и да играете на село. Нивото на Пловдив ще падне доста, ако заиграете на Източен 10. Хайде стойте си в Коматево, това е най- доброто за културната столица на България. С ботевисти в града може и да ни отнемат титлата КУЛТУРНА СТОЛИЦА...
0
 
 
Браво така и трябва...Това е НАШИЯ ГРАД !
+2
 
 
Абе,Стиксчо,малоумнико селски.Какъв Ботев,какво Локо бе говедар такъв.Тук става въпрос за Пловдив-красив и перфектен град за живеене ,преди да се напълни с такива дебили като тебе.Най-старият град в Европа,люлка на възрожденци и духовна култура и още и още.Що ли си губя времето да обяснявам на такива като тебе какво е Пловдив за кореняците пловдивчани.Няма Ботев,няма Локо-Пловдив преди всичко
+1
 
 
Браво, че и КПБП са се включили. Защо обаче покрай тази кауза пак вмъкват и техния стадион. Малко лицемерно звучи. Даже, че и Колежа бил символ на този град. Спортен символ на Пловдив е стадион Пловдив. Стадион Колежа си е символ само в очите на КПБП. Сега ще има ли още статии. Парк отдих и Култура ще се борим за него и за Колежа. Модър Царевец - ще се борим за него, но само, ако направят Колежа. Ще се борим за по-чист град, но само, ако направят Колежа. Ааа за нещо, което не е свързано с вашия клуб и стадион ще се борите ли ?
-3
 
 
Без стадион сте 10 години, ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗДОМИЕ!!! Били водили битка до успешен край? Няма друг отбор 10 години без свой дом, това е пълен провал, показващ отчайващо ниското ниво на ботевизмЪ. Ако можехте да върнете времето назад нямаше да си съборите стадиона, този провал е лично ваш и вие се борите със самите вас- с глупоста си! Никой не би се съгласил 10 години да играе на една поляна вместо на стадион, само жълтурът води битка с глупоста си...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: