ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Ще ни липсва тръпката от пловдивското дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 24.02.2010Коментари (23)3903
© Plovdiv24.bg
Шефът на Локомотив Пловдив Атанас Узунов изказа съжаление за случващото се при градския съперник Ботев, който едва ли ще започне пролетния полусезон, а това ще лиши А група от пловдивското дерби.

На пресконференция в София Узунов коментира закъснението на старши треньора на смърфовете Наджи Шенсой, който е в Турция и това не му позволява да води отбора в дните преди старта на първенството: „Шенсой в момента е в Истанбул, където около 10 часа днес трябва да вземе своята виза."

„Локомотив Пловдив се разделя с Фелисиен Сингбо, но може и други да го последват. С привличането на Йордан Тодоров и Кирил Котев селекцията може да се смята за приключена, но ако се появи някой друг класен играч в последната минута, ще си помислим."

Едуард Ераносян е локомотивец, но ще помага отстрани. Оттегля се заради шума, а той има забрана, затова ще стои встрани, за да няма по-голямо наказание."

„Ще ни липсва тръпката от голямото пловдивско дерби, което надмина вечното синьо-червено. Това, което се случи в последните часове, не е добре за Ботев."

„Само президентът Коко Динев може да каже дали Котев и Тодоров са най-скъпите играчи в отбора. Финансовите им условия задоволяват Локомотив."

„Коко Динев си е поставил високи цели, които ще гони, но концесията на стадиона не го задоволява. На 5-6 август ще видите един различен стадион след реконструкцията, която ще направим, с нови трибуни, включително и на сектор В, както и игрища за детско-юношеската школа", заяви Узунов.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе Наско ква тръпка може да ти липсва да вадиш нож на разчекната гарга?Това не е дерби и няма тръпка ,искам да гледам мачове в европа там е тръпката а тея ги остави те са история ние трябва да пишем нашата сега.Да ги видя ся как ще ми го направят тоя новия отбор то с перушина ако ставаше добре ама съм чувал че кинти трябвало.
-2
 
 
Пловдив празнува.Най-малко една 2 години няма да се излагаме пред България с тея селяни
-2
 
 
Стига сте ги съжалявали тези жълтуря,те си заслужават съдбата за всичките клетви които хвърляха.Ако бяхме на тяхното място щяха да ни разпорят от бъзици ,затова така им се пада 100 години във "В"
+1
 
 
Съчуствам на нормалните ботевисти, че търпят срама от "феновете" на отбора, който обичат. Във всяка агитка има малоумници. Но тези наистина обезмислят името на клуба. Заслужават си съдбата ! Пелтечещи алкохолни едноклетъчни - позор за нормалните фенове на Ботев е да се квичи за всичко без да има реална алтернатива! Лично аз искам да има силен пловдивски футбол и да се решава на терена /КОЙ-КАКВО/, а не от кретени като Топалова, Христолов, Бюреков и подобни близачи - да има истински СПОРТ в Пловдив ! Локо Пловдив ЗАВИНАГИ !
0
 
 
"Това, което се случи в последните часове, не е добре за Ботев." Ех то да беше през последните часове - то е последните 10 години ...
+1
 
 
Абе наще престанете да им се бъкате на буферите имаме си проблеми ще си гледаме тях спрете да пишете в тяхните форуми и те да спрат да пишат в нашите не ни е работа да им се бъркаме и без това проблемите ни са достатъчно големи
0
 
 
Кога ще е погребението???....е добре все пак, че има други отбори с името Ботев...само Ботев Криводол
0
 
 
Много жълти анонимници се навъдиха. Нямат отбор,нямат треныор,нямат пари а само големи усти за свирки.Бягайте в Крумово да пасете овцете.
0
 
 
Наско, това не се е случило в последните часове! Случи се през последните 6 месеца!
на 24.02.2010 г.
0
 
 
много лошо. според повечето източници вече няма Ботев. Италянеца си отишъл и сега ще почват от В..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: