ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Искат да представят новия Локомотив на ст. "Пловдив", шансът е малък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 18.02.2010Коментари (38)5629
© Plovdiv24.bg
Феновете и ръководството на Локомотив Пловдив имат желание да направят представянето на отбора в събота на стадион "Пловдив". За тогава е предвидена контролна среща с Брестник. Шансът това да се случи обаче е малък, научи Plovdiv24.bg.

Съоръжението край Гребната база е зазимено, на терена има хвърлени различни торове и тревата не може да се ползва до месец март, съобщиха хората, които се грижат за стадиона. Освен това там в момента няма акт 16, трибуните законово в момента все още представляват строителна площадка и е много опасно, ако там се съберат много фенове, както се очаква да се случи на представянето на "смърфовете".

От Общината заявиха, че ако ще се прави само представяне на тима, може да се ползва и стадион Локомотив, без да се ползва терена. Ако това се направи на стадион Пловдив ще е опасно, заради несигурните трибуни. Няма шанс обаче да се проведе контрола на нито един от двата терена заради зимните условия.

Най-вероятно контролата с Брестник и представянето на тима ще бъде на стадионът в Раковски. Феновете вече се организират за пътуване до градчето североизточно от Пловдив. Стадионът там е един от най-добрите в областта, като дори имаше идея да се модернизира основно и да се постави осветление, като съоръжението можеше да получи лиценз за мачове от УЕФА.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Община Пловдив може да се окаже сериозна пречка за представянето на новия Локомотив Пловдив. Причината е, че все още градската управа не е позволила на „черно-белите” да изиграе последната си контролна среща преди първенството на градския стадион под тепетата. Според запознати първоначално е получено такова разрешение, но в последствие идеите на „черно-бялото” ръководство са ударили на камък. „Смърфовете” искат да представят официално пред феновете своя отбор на стадион „Пловдив” в събота от 14:30 часа в контрола срещу Брестник. При положение, че този вариант пропадне тепърва ще се мислят други. От ръководството на Локомотив изразиха своето възмущение от бездействието на Общината, която на този етап възпрепятства организацията на събитието. „Явно всички усилия са насочени към реанимирането на един друг клуб, а другите кучета ги яли. Все пак стадион „Пловдив” е за това. Ние искаме само да представим играчите си пред възможно най-много публика. Това извън Пловдив няма как да се случи”, коментираха от управата на Локомотив."
0
 
 
Феновете и ръководството може да искат и водна топка да поиграят в гребния или водни ски да покарат. Пак няма да им разрешат защото канала не е окосен от водораслите и може да стане някой сакатлък ... За разходка из стадиона първо да си вземат каски, ботуши и противогази - строителен обект, не е довършен, торове има хвърлени - не е шега работа ... Така ще е ... Нашите Оправници /нарочно е с О защото са много оправни с градските дела/ са заети с глобалните проблеми - като например има ли живот на Марс, и локалните - като например градски стадион Пловдив, много много не ги вълнуват. Локомотивци няма защо да се напъват - градския е по порутен и от Лаута ...
0
 
 
Искам да кажа 2 думи на "Рязания" и на това келеме "Калоджерото"-ако няяяякой ден представят Ботев да заповядат на "Лаута".
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 18.02.2010 г.
0
 
 
Дано да стане,ще се събере народ :)
0
 
 
Жълтите Цигани са позор дори за Селските си катуни...това го знае всеки ! Проститутките на ДПС скоро ще са си по родните села!
+4
 
 
ОТБОРА НА ПЛОВДИВ Е БОТЕВ И ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ
0
 
 
Аз искам за 5000 лв. ФЕРАРИ Енцо!!! Муууу ха ха ха...! Ами те може да искат и на Камп Ноу...?!
0
 
 
Този мач не е важен, където и да е, ние сме там. Стягайте се за 27, че в София трябва да надвикваме прасета.
0
 
 
Правилно! Пловдивският Любимец! А не Пловдивският изтърсак от Кюстендил! Много добре казано от колегата!
0
 
 
Нормално е любимецът на малцинствата в Пловдив да бъде представен в Раковски и някои хора да не търсят под вола теле, а да се радват, че представянето не е там където трябва да бъде - в Кюстендил. След това представяне очаквам да се окаже, че стадионът в Раковски събира поне 10 000 души, ама за това ще си говорим в събота и неделя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: