ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наджи Шенсой: Имаме проблеми в защита
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 15.02.2010Коментари (5)2754
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът Наджи Шенсой коментира играта на отбора си, веднага след края на мача с дублиращия тим на Редбул (Залцбург): "Ако гледаме резултата може да се каже, че се справяме по-добре с тактическите указания и адаптацията помежду си. Усилията ни да изградим колектива дават резултати. Досега най-големият ни недостатък бе да се справим с индивидуалистите в отбора, каквито Даксон, Дани Кики, Здравко Лазаров... Имаше доста проблемни футболисти, нямам предвид, че не са дисциплинирани. Честно казано първото полувреме ми хареса повече, защото играхме повече тактически, затваряхме зоните. Но продължаваме да имаме проблеми в зоната на централните защитници. Реално противникът ни вкара гол без положение. Точно върху това ще работим в следващите два дни до контролата с Любин. Задачата ми е трудна, който не смята така да заповяда да се разменим за няколко дни. Когато се гради изцяло нов отбор, както е при нас, трябват поне шест месеца. На футболистите им трябва да се адаптират социално, да се опознаят помежду си и да привикнат като характери. Освен това повечето отбори приключиха със селекцията, а ние още не сме. За щастие ни предстои контролен мач във вторник, връщаме се в Пловдив и играем с Брестник на 20-ти февруари." коментира наставникът.

"Няма да взимаме нови футболисти, за играчите на проби ще мислим още малко. Времето пред нас е малко. С отбор от чужденци ще ни е трудно, тъй като повечето от тях не знаят къде е Берое, къде е Варна. Доволен съм от Том, той е интелигентен футболист, но не е на ниво физически. Но работи упорито. Засега може да изиграе не повече от 20-25 минути. Затова и Чудото ми е много необходим, защото провеждаме извънредни занимания във фитнес-залата.", продължи още Шенсой.

"За случката със старши-треньора на Редбул мога да кажа единствено, че съм човек, който държи на феърплея. Дани Кики също направи грубо влизане, което бе за червен картон, но не бях до него, за да му кажа да подаде ръка и да се извини. Кюмюрджиев също. Във въпросната ситуация реагирах така, защото треньорът им започна да се занимава с мен, вместо да вземе мерки срещу футболиста си. Това което не искам да ми правят, не го правя и аз. Но явно Нико Ковач има някакви грандомански комплекси." коментира косовският специалист.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако защитата ни допусне по-малко от 10 гола през пролетта значи си е свършила добре работата.Не знам какво ще прави треньора ни с играчите ни за да станат истински колектив, ако трябва да им сложи белезници по двойки, но накрая на шампионата поставената задача трябва да е изпълнена.
0
 
 
Сингбо е най-класния централен защитник в България в момента, а ти го слагаш на бека!
+1
 
 
Прав е тренера ,13-33 не е добро съотношение
+1
 
 
Не знам какво ще излезе от Бенжалюн, но Сингбо е доста рисков играч и се надявам наистина да успеем да си вземем КОТЕВ , за да имаме по-малко проблеми в защита...Между другото имам приятното усещане, че тази пролет Красен Трифонов ще е просто машина !!! Само ЛОКО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: