ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се отпуши, 3:1 срещу Ред Бул
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 13.02.2010Коментари (98)11655
Отборът на Локомотив се отпуши в предсезонните контроли и вкара три гола на втория отбор на Ред Бул (Залцбург). Австрийците успяха да върнат само едно попадение и така се стигна до крайното 3:1. Дебютен гол за "смърфовете" отбеляза Георги Чиликов.

Треньорът Шенсой от началото на подготовката повтаря как иска неговите футболисти да се хвърлят в мачовете още от първите минути. Днес подопечните му успяха да изпълнят заръката и "захапаха" своя противник още от първите минути. Първите 20 минути бяха изцяло за пловдивчани, които организираха няколко опасни атаки. Така се стигна и до първото попадение. Здравко Лазаров напредна от ляво, намери Даксон Да Силва, който с прецизен удар препарира вратаря Шартнер за 1:0.

Ред Бул успяха да върнат попадение буквално с първата си сериозна опасност. Кюдраого успя да изравни. След това същият футболист имаше възможност да реализира още едно попадение, но Кирил Акалски реагира добре.

През второто полувреме Шенсой смени почти целия си отбор. В края на срещата "смърфовете" стигнаха до победата с две бързи попадения.

Първо Красен Трифонов проби отлично и намери Георги Чиликов, който отбеляза дебютното си попадение с черно-бялото райе. След това лекувалия дълго контузия бразилец Евертон Джилио - Том с хубав удар оформи крайното 3:1.

В този двубой двойка централни защитници играха Сингбо и Бенжалюн, които очевидно ще бъдат налагани и в официалните мачове. За пореден път косоварят пусна капитанът Мечечиев като десен халф, а неговото място на бека зае Кюмюрджиев. По левия бек Йошев се превръща в неизменен титуляр, както и крилото пред него Здравко Лазаров.

В края на първото полувреме Шенсой и колегата му Нико Ковач се препсоваха на сръбски след груб фаул срещу Даксон.

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честита победа. Не знам дали е втори, трети или четвърти отбор, ама бюджета на Редбул е по-голям от цялата А група.
0
 
 
Свобода за Пловдив - жълтите цигани да си вонят по селата !
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 15.02.2010 г.
0
 
 
НЯМА ВЕЕЧЕЕ ПАПАГАЛИ!НЯМА ВЕЧЕ ЖЪЛТА СГАН!! - жалко,но ФАКТ! :)
0
 
 
Само локу ей,само локу..локу...локу...локу!
0
 
 
Жълти завистници.Толкова злоба,гняв,завист тесам виждал при вас
+1
 
 
Жълтото малцинство в града ни напълно заслужава съдбата си!Вижте ги сега какви усти отварят, а те самите са най-много за подигравка!Вие може ли да си представите, какво ще стане, ако жълтите ги вземе някой сериозен човек с много пари?!Ние сега едвам смогваме да им затворим устите, пък тогава не искам и да си представя какво ще е!Така че заслужават участта си затова, че играеха хоро, когато ние загубихме Жоро Илиев, а когато си отиде и Тасев жълтата паплач пееше :"по двама в гроб"!И още повече ще затъват докато не се заличат от футболната карта на България!Сега Господ обърна смеха им в сълзи, а подигравките в горчива скръб!И въпреки положението си тази жълта пасмина продължава да злорадства с обиди, присмех и подигравки!Вие с такива хора никога не можете да се разберете, понеже С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕШ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ, НО С ПРОСТ - НИКОГА!Да си гледаме нашия отбор и да бъдем навсякъде с него!Жълтите не ги мислете - те сами ще се затрият, тъй като са изтъкани от завист, злоба и гняв!Вие добър ботевист познавате ли - Не! Ми как ще познавате, като ВЪВ ВСЯКО ЕДНО СЪЩЕСТВО ИМА ПО НЕЩО ДОБРО, САМО В ЖЪЛТУРА - НЕ!
0
 
 
А бе Ботев как свършиха в контролите досега? А лагера къде е ? Ток и вода нещо? Кво става Шишо Бакшишо пари ще дава ли?
0
 
 
ИМАШЕ ФИЕСТА ВЪВ ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ КВАРТАЛИ ОТ ПОБЕДАТА НА ЛОКУМСПОР-ПРЕДАДЕ РЕПОРТЕР НА ИЗВЕСТЕН ВСЕКИДНЕВНИК!
-1
 
 
АЙДЕ СЕГА, ОСТАВЕТЕ ГИ ЖЪЛТИТЕ, ПО-ДОБРЕ ДА ГИ ИМА, ОТКОЛКОТО ДА ГИ НЯМА! ДАНО НЯКАКВА МАГИЯ НАПРАВИ СЕЛСКИЯ, А ТОЙ Е СПОСОБЕН НА ТОВА, ДА ОСТАНЕ ОТБОРА В А-ГРУПА!А ПОСЛЕ ИМ ЖЕЛАЯ НОВ СОБСТВЕНИК! ПЛОВДИВ ТРЯБВА ДА ИМАО ДВА ОТБОРА В А-ГРУПА! СЛСКИЯ НЕ МУ СЕ ЩЕ ДА ОСТАНЕ ВАЛАД, СЛЕД КАТО Е ДАЛТОЛКОВА МИЛИОНИ, АМА МАЙ И ТОЙ ВЕЧЕ ИСКА ДА СЕ ОТЪРВЕ И ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ ОТ СЕЛСКИЯ КЛУБ!СКОРО ЩЕ ИМА РАЗВРЪЗКА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: