Ботев води подготовка с нов треньор в Калабрия, според италиански сайт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (199)
17:58 / 12.02.2010
18773
"Двукратният шампион на България Ботев Пловдив е на зимна подготовка в Калабрия", така започва материал в италианския сайт calciomercato.com. Отборът е кацнал на летище Lamezia Terme и футболистите ще останат да тренират за 10 дни. Освен това отборът ще играе и контроли с Кротоне и Катанцаро, пише италианския сайт. В текста на италианската медия дори пише, че тази година тимът се бори за оставане, но целите от догодина са борба за ЕКТ. Според сайта в отбора в момента има много футболисти и някои от тях няма да останат в отбора. Споменават се имената на нападателя Алесандро Еспозито и защитника Кристиян Зарини. За треньор на тима е гласен Филипо ди Пиеро, който е водил основно тимове от най-ниските италиански дивизии.

От италианския сайт обаче изглежда не са наясно с проблемите на Ботев. Plovdiv24.bg припомня, че тимът трябва да се разплати с разделилите се с клуба през лятото футболисти, сред които Апостол Попов, Николай Манчев, Тодор Тимонов и др. Докато това не стане, Христоловото дружество няма право да картотекира нови футболисти. БФС пък даде последен срок до 15 февруари, понеделник, на Христолов да докаже, че клубът е финансово обезпечен и ще може да доиграе сезона. Обещанията на Община Пловдив пък са, че христоловия тим няма да бъде допускан да играе на стадион "Ботев". Феновете пък се заканиха да попречат с всички възможни средства този тим да стартира пролетния дял.


Виж коментарите (199)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).