ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболистите на Локо разпуснаха с шопинг из Анталия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:28 / 12.02.2010Коментари (35)5944
© Lportala.net
Точно седмица след пристигането си в Анталия, старши-треньорът Наджи Шенсой подари на възпитаниците си половин ден разнообразие и уреди автобус, с който локомотивската бригада да се разходи и да напазарува из центъра на Анталия. Част от футболистите останаха в хотел "Атлантис", но основната група потегли в 13.30 ч. към намиращия се на 40-ина километра курортен град. Първата спирка бе местен универсален магазин от който вратарят Стоян Ставрев напазарува подаръци за сина си Георги, също вратар, но в детската юношеска формация на Локомотив. Ангел Йошев пък си подари нови маркови маратонки на добра цена.

Далеч за по-дълго "смърфовете" бяха разпуснати, но из центъра на Анталия, като всеки пое по различни посоки за следващите 2 часа. Най-атрактивна бе групата, водена от Здравко Лазаров, който повлече със себе си Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Даксон Да Силва, Евертон Джилио - Том и Виктор Фагунес. Електричката се оказа по-известен от кмета на града и бе разпознаван и най-топло посрещан във всички магазини, тъй като в кариерата си има седем години в турските Коджаелиспор, Газиентепспор и Ерсиеспор. От това спечелиха и спътниците му, които също бяха черпени на корем с чай и кафе. Електричката усилено търсеше да си закупи ръчен часовник, а накрая си подари футболни обувки, с пожеланията да наниже поне дузина голове за Локомотив.

Масажистът Благой Вангелов пък успя да напълни една торба с парфюми, явно не от най-качествените, тъй като в края на пазарлъка цената падна до едно евро на бройка. Костадин Гаджалов също се похвали с красив ръчен часовник, чиято цена успял да смъкне от 150 на 30 евро. За всеобщо учудване уморената шопинг-бригада набързо се ентусиазира в автобуса на връщане, след като по местно радио пуснаха българския поп-фолк хит на Илиян "Тупалка".

Веднага след завръщането си в хотела около 18.30 ч., "черно-белите" бяха посрещнати от шампиона на България за 2004-та година и понастоящем футболен мениджър Несим Нешадов. След вечерята в 19.00 ч. графикът отново е познатия досега. Днешната тренировка отново ще е в 9.30 ч., като има предвидена и следобедна такава. От лагера на пловдивчани вече отсъства французинът Гара Дембеле, който напусна лагера в Анталия с позволението на треньорския щаб, заради сериозен семеен проблем. Вместо това обаче се очаква Милан Милутинович да се появи във всеки един момент в хотела в Белек, тъй като опитите му да си уреди трансфер в китайския Далиен са ударили на камък. В съботна ще се изиграе третата контрола - срещу втория тим на Редбул (Залцбург), която ще се играе от 15.00 ч. на все още неуточнен терен. На 16-ти е последната проверка срещу полският Любин.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Какво си напазаруваха "нежните"? Турско вазелинче взеха ли си,че 27-ми наближава.....и по-грозни и селски анцузи не можаха ли да им измислят.На пазара в Анталия сигурно има по-хубави да вземат да си купят.В нежен розов цвят,ще им отива
-4
 
 
На шопинг из Анталия, поне не им е нужен преводач.Хи,ХИ
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 12.02.2010 г.
+2
 
 
Феновете на ДПС Тракия да мълчат!
Цъкам минуси на буферите :)
на 12.02.2010 г.
-5
 
 
"За всеобщо учудване уморената шопинг-бригада набързо се ентусиазира в автобуса на връщане, след като по местно радио пуснаха българския поп-фолк хит на Илиян "Тупалка"." Опсеменителят много бързо ги оПсемени....Хахахахахахах Кюстендилският цирк е безценен...
+8
 
 
Жълтури, няма лошо момчетата да имат пари да си купят баклава!Тъжното е, че вашите сомалийски футболисти я карат на сандвич и ябълка!!Ако вземат някой лев назаем си купуват бурканче с лютеница/справка Васко стълба/.Голяма радост беше когато ви докараха пепси с изтекъл срок!
+6
 
 
Няма по-тъпо нещо от жълтите цигани, ама той Господ си знае работата. Нека продължават в същи дух и още 10 години нама да имат отбор.
+2
 
 
Жълтура е уникален простак!Няма по-нагла и безочлива твар от папагала.Нямат президент, ръководство, треньори и отбор.Освен това са най-слабия отбор в "А" гр., заемат последното място в класирането, като дори и калинката има повече точки отколкото е събрал отборът им за 15 мача!Даже доскоро нямаха ток и вода...и са единствения отбор в групата, който не е започнал подготовка.Да се чуди човек, на какво намират да се присмиват?!На тоя папагал под мен мога само да му кажа, че няма 50 ст. да си купи една баничка и за баклава може само да мечтае.Ама то човек винаги говори за това, което няма, така че на папагала му е простено!Били отбора на Пловдив!Къв отбор на Пловдив можете да бъдете вие бе, перушани?!Вие първо нямате стадион!Стадиона, на който играете е на МО и си плащате наема всеки месец като квартиранти!Да казвам ли, че ви водим с 3 победи в дербито?!И дебело да подчертая, че сме преди вас в класирането.Може да сме предпоследни, но сме над вас, както винаги сме били като отбор и публика! Селяци прости, разберете вече, че в Пловдив вие може да бъдете само на ГОСТИ!
-5
 
 
"нежните" пазаруват :))))) розови дрешки
+6
 
 
Когато се говори и пише за футбол , жълтите цървули да не се обаждат.
+4
 
 
Сега след като закриха АФД-то заедно с жълтите аграри можем да коментираме новините около ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: