ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо проведе първа тренировка в Анталия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 05.02.2010Коментари (7)2721
© Lportala.net
Вчера, късно следобед, Локомотив проведе първото си занимание в Анталия. Преди старта на заниманието Наджи Шенсой постави целите за започващия подготвителен лагер в 20-минутна оперативка в една от залите на хотелски комплекс "Атлантис". Веднага след това "черно-белите" направиха и първата си тренировка на едно от игрищата на комплекс "Ардакия", което впечатли с отлична тревна покривка и осветление, на което много отбори от "А" група биха завидяли.

Шенсой не спести на футболистите си както бегови упражнения, спринт с контрол върху топката, така и двустранна игра. Въпреки умората от дългия и тежък път, тренировката не затрудни "железничарите", които продължиха с доброто настроение. Единствено опитния Здравко Лазаров избегна пълните натоварвания, заради отшумяваща травма. За жалост времето не бе благосклонно към пловдивчани, които тренираха при неприятен студен вятър, който създаваше усещане за температура близо до нулата.

Малко след завръщането си в хотела, "смърфовете" вечеряха, а играчите се отдадоха на свободни занимания. Утре тренировките ще са две, като първата ще е от 9.30 ч.
В събота ще е първата контрола за втория подготвителен лагер. Локомотивци ще срещнат последния 12-ти от първата девизия на Словакия Кошице от 17.00 ч. на един от терените в комплекс "Аркадия". Там ще се изиграят и останалите, като единствено проверката с втория тим на Ред Бул (Залцбург) ще е на друго игрище. Освен това са нанесени и две промени при първоначално-обявените съперници. Вместо мач срещу Университатя Крайова, на 10-ти февруари пловдивчани ще срещнат сборен американски тим, а 15-тия в полското първенство Любин ще замести варинтите с Стяуа или Динамо (Букурещ) на 16-ти същия месец. Без промени са проверките с Дербецен на 8-ми и Ред Бул на 13-ти февруари, като началният час на всички ще е около 17.00 ч.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като малки деца се радваме(искрено и истински) на тези добри новини за отбора.Какъв контраст само между Галя и Коко!Сега остава само момчетата да се подготвят оптимално и напролет да късаме месо, като започнем от прасенцата на "Армията"!Аз обаче призовавам да стоим здраво стъпнали на земята и да не изпадаме предварително в еуфория!Една година ей така стана със жълтите - правеха селекция само от звезди, но не постигнаха нищо в първенството!А тогава пресата гърмеше - купи ,титли евротурнири и какво ли още не за жълтите, но си останаха само с лаенето по вестниците!Понякога прехвалените ягоди излизат кисели, както стана тогава с папагалосите.Жълтеникавите са пример какви не трябва да бъдем, и как не трябва да се държим!Нека да видим как ще тръгнем, и тогава вече да се отдадем на емоциите...дай,Боже да са положителни!НАЙ-ВАЖНОТО Е НИЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕМ КАТО ПУБЛИКА НА СТАДИОНА!ДНЕС НИЕ ЛОКОМОТИВЦИТЕ НЯМАМЕ ПОВОДИ ДА ОПРАВДАЕМ ОТСЪСТВИЕТО СИ ПО ВРЕМЕ НА МАЧ НА ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР !ИМАМЕ ВСИЧКО, КОЕТО СМЕ ИСКАЛИ - ПРЕЗИДЕНТ,РЪКОВОДСТВО, ТРЕНЬОРИ И ОТБОР!НАПРАВО ЩЕ Е ПОДИГРАВКА С КЪСМЕТА И ДОБРИНИТЕ, КОИТО НИ СЕ ИЗСИПАХА НАПОСЛЕДЪК АКО НЕ СМЕ НА СТАДИОНА ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА! НЕКА ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ, ЧЕ _____ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!
+2
 
 
Ей "буфери" :)))))), само Ботев Криводол... хаахххххааааа
+3
 
 
Всичко изглежда добре....вярвам, че ще успеем да се спасим този полусезон !!! Само ЛОКО !!!
+4
 
 
Върнете се здрави и като глутница вълци!
+4
 
 
хотела и базата били на уникално висико ниво! футболистите споделят че е невероятно! от това по-добре нямало на къде! браво! благодарности на президента Динев за осигурените отлични условия! сега са наред футболистите и треньорите да направят възможно най-добрата подготовка и в предстоящия полу сезон да зарадват своите фенове и ръководство с постигане на целите пред отбора а лятото ще бъде далеч по-добро и с далеч по-високи цели!!!! ПОЖЕЛАИЯ ЗА ПЪЛНОЦЕННА И БЕЗ ТРАВМИ ПОДГОТОВКА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: