ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Няма да имаме проблеми с оставането в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:59 / 03.02.2010Коментари (4)2760
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локомотив Пловдив и почетен президент на клуба Христо Бонев в интервю за Гонг навръх 63-ата си годишнина заяви, че пловдивските "железничари" няма да имат проблем с оставането в "А" група. Тази вечер Бонев заминава с „черно-белите" на лагера в Анталия, където ще е водач на групата. Plovdiv24.bg научи, че автобусът на пловдивчани ще отпътува от града под тепетата около полунощ и в ранните часове на утрешния ден "смърфовете" ще пристигнат в Истанбул. От там със самолет те ще летят до турския курорт, където вече са акостирали много от българските отбори.

„Пожелавам си здраве на мен и семейството. Щастие и нека да има много дребни човешки радости. Другото ми пожелание е отборът на живота ми Локомотив Пловдив да заеме мястото, което заслужава в българския футбол. Не трябва да имаме никакви проблеми с оставането в групата и да подготвим отбор, който да се отблагодари на всичко това, което прави Коко Динев за Локомотив", каза Бонев.

Той коментира и ситуацията в клуба и търканията между треньора Наджи Шенсой и Едуард Ераносян. „Има някакви търкания между Едуард и Шенсой, но мисля, че нещата ще се изгладят. Всички обичаме Локомотив. Едо няма право да е с отбора заради наказанието си. Въпреки това се опитва се да помогне с каквото може. Аз и Наско сме хората, които сме близко до треньорското ръководство и футболистите. Всички са много задружни. Въпреки, че идват много чужденци, те много бързо разбраха какво е в Локомотив. Усетиха верните фенове на отбора", допълни Бонев.

Клубната легенда заяви още, че собственикът Константин Динев е дал зелена светлина на Наджи Шенсой за привличането на нужните играчи. „Президентът е казал на треньора, че докато има нужда от какъвто и да било футболист е в състояние да му го достави. Зависи от първите контролни срещи в Анталия къде имаме нужда. Смятам, че некачествени футболисти, било то чужденец или българин, той няма да бъде търпян от Шенсой. Нямам много впечатления от треньора, но от разговорите до момента мога да кажа, че той е достатъчно амбициран, който се стреми да вдигне психиката. Много добре организира и мобилизира футболистите за тежките тренировки. Той ще помогне много за трудните срещи, които предстоят", каза още Бонев.

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
здрава конкуренция за всеки пост и глутницата да разкъсва всякакви птички, рибки, чорби и т.н.
0
 
 
Още първият кръг ще бъде направена и първата стъпка по оставането на отбора в А група,забрави да допълни Бонев.
0
 
 
Честит Рожден Ден, Сър Христо Бонев!Пожелавам ви преди всичко здраве, щастие, късмет и много професионални успехи с Локомотив Пловдив! _____Много ми харесаха последните изречения на "Зума" за ст.треньора на Локомотив Пловдив - Наджи Шенсой: "...мога да кажа, че той е достатъчно амбициран, който се стреми да вдигне психиката. Много добре организира и мобилизира футболистите за тежките тренировки. Той ще помогне много за трудните срещи, които предтоят", каза още Бонев." Мисля, че тези думи на големия Христо Бонев трябва да затворят устите на много "специалисти", които критикуват Шенсой!Всички трябва да се обеденим под името Локомотив Пловдив и заедно да излезнем от "зоната на здрача"!Успех на всички, които се трудят за черно-бялата кауза
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: