ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шенсой натири трима от чужденците на проби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 31.01.2010Коментари (23)7125
© Plovdiv24.bg
Словенецът Борут Семлер (крайният в дясно) не можа да впечатли Шенсой
Трима от чуждестранните футболисти, които бяха на проби в Локомотив, отпаднаха от сметките на треньорския щаб за предстоящия втори подготвителен лагер в Анталия. Това са словенският национал Борут Семлер, мароканецът с френски паспорт Амин Карам и португалският халф Мануел Фернандеш Естевайо - Пума.

Всички футболисти получиха днес и утре почивка след края на лагера в Сандански. За вторник са предвидени две тренировки - сутринта във фитнес център "Тотал спорт" и следобед на трева. В сряда срещу четвъртък през нощта групата за втория подготвителен лагер тръгва с автобус до Истанбул. От там се лети за Анталия, където от 4 до 17 февруари ще се проведе самият лагер.

В турския курорт черно-белите имат уредени 5 контроли срещу Кошице (6 февруари), Дебрецен (8 февруари), Университатя Крайова (10 февруари), Ред Бул II (13 февруари) и Стяуа или Динамо Букурещ (16 февруари).

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Фен съм на Ботев но съм благожелателен на нашите съперници.Ще ви кажа факти за да подкрепя Ванко Ултраса.Христолов навремето беше приет като месия в Новотела.Представителят на Диадора се смяташе за крупен бизнесмен.Коко е същият.В Кошарите не се оправят проблемите.Вижте Вихрен.Сега Коко се прави на Г.Илиев но няма му възможностите нито нюха му.В Турция е забранен хазарта,а е на 2 часа път от Фелибе.Истинския собственик е Сузи Озкан-краля на хазарта в Турция
0
 
 
Нека дадем поне 5-6 кръга толеранс на Шенсой! А за тая Пума, не съм го гледал, ама и невероятно техничен играч, който не вписва в отборната стратегия, няма място в отбора! Напоследък нещо подобно стана и с Даксончето, дано Шенсой да го оправи и да му обясни как трябва да се играе в интерес на клуба!
0
 
 
Аз пък вярвам на Шенсой. Дайте му време на човека.
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 31.01.2010 г.
0
 
 
Ей пичове,не се е*авайте сега с конкуренцията де.На нас както не ни е приятно те да леят лайна в нашите теми,така и на тях им е кофти!Сега по темата.Ей пичове от Локо,докато е по-навреме потърсете му някаква сметка,за това,което прави тоя треньор.Време е в Пловдив да има добър футбол.Никакви отстъпки че вижте какво стана с нас.Коко ако смята с тея да играе ... незнам.Ако не му се дават пари-не е за Пловдив.Успех и дано да се оправите!
0
 
 
Мислих си, че на "Лаута" е спокойно, но явно Шенсой и Ераносян продължават да се дръглят като крастави магарета!Единия води футболисти, другия не ги одобрява.От това противопоставяне губи като цяло отбора!Уж са събрани все хора, които са вряли и кипяли във футбола събрани под една цел, а пък постоянно на "Лаута" се създават интриги и конфликти!Коко Динев се чуди на кой да угоди.Абе оставете го Шенсой да си работи спокойно човека.Нека той си прави селекцията и никой да не му се бърка нито в методиката му на работа, нито в решенията, които взима за селектираните футболисти.Отговорността си я носи той, никой друг.Като почне първенството ако стартираме със серия от загуби, кой ще изхвърчи за слаби резултати - Ераносян, Бонев, Узунов или Шенсой! Тоя човек ако знаете на какъв стрес е подложен, и въпреки всичко успява да работи с хъс и мотивация. Шенсой идва в една напълно непозната обстановка, където го чакат около 30-тина футболисти.Всеки ден идват по 2-3-ма нови и той за кратко време трябва да се произнесе за качествата им.Той да не е машина ве, майна.Едо се ядосва, че Шенсой не му харесва футболстите и не може да вземе тлъсти комисионни...Бонев пък си държи за неговия човек Ясен Петров и такава каша е забъркана, че не е за приказване.Ще ни се случи нещо хубаво и веднага се изсираме на метеното...аман от интереси, конфликти и интриги...човека е неописуемо зло!
-5
 
 
Султан коко няма достатъчно пари за по-свестните футбалери. Остават само анонимниците, пенсионерите и кадрите на Вихрен! Само Льоко!
+1
 
 
Вчера Пума сключи договор,днес е освободен!!!
0
 
 
ако това за пума е вярно значи от шенсой нищо не става! дано да е грешка но ако е вярно шенсой е за гонене! пума игра страхотно и в трите контроли и беше единствения от чужденците който си личеше че е на високо ниво! лошо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: