ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фондацията "Бъдеще за Ботев" може да помага за новия отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 29.01.2010Коментари (42)8518
© Plovdiv24.bg
Фондацията "Бъдеще за Ботев", в която членуват различни организации, фирми и бизнесмени, които още преди 2 години поискаха клуба от Димитър Христолов, може да помага за новия тим, заяви председателят й Марин Бакалов за Plovdiv24.bg. "Ще присъствам тази събота на срещата на феновете, където ще се обсъжда бъдещето на клуба. Съпричастни сме към съдбата на отбора. На срещата ще изясним каква точно е идеята на фенове за бъдещето на тима", заяви легендата на "канарчетата". "След нея ще се съберем всички от Фондацията и ще коментираме дали имаме достатъчен финансов ресурс и как конкретно да помагаме с организацията. Аз самостоятелно мога да се включа в спортно-техническата част", добави още Бакалов.

"Трябва да има изход от негативната ситуация. Още от началото идеята на Фондацията бе да събере всички хора, които искат да помагат за възраждането на тима, като тя е отворена за всички - бизнесмени, фенове, частни и юридически лица", завърши Марин Бакалов
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Започва се процедура по създаването на новия БОТЕВ,с малка промяна в абревиатурата,и участие във В група.христоловото АД го изваждат от А гр и пращат във В като селския няма да бъде президент.Тогава се прави обединение между двата отбора, и историята се завръща при новия клуб.
0
 
 
ако е откачил от фалита гристола може и да е полудял а по законите не си ли в ред нямаш право да имаш собственост
0
 
 
Законите в България сочат: Ботев може да бъде отнет от Христолов по административен път Ботев (Пловдив) може най-накрая да се отърве от Димитър Христолов. Това обаче ще стане твърде болезнено за канарчетата, тъй като изхвърлянето на настоящия президент от клуба може да стане само по административен път чрез синдик. Тази идея вече се обсъжда съвсем сериозно и в момента се проучват внимателно законите в България. Оказа се, че те не са точно такива, каквито трябва да бъдат и са далеч от тези в Англия. На Острова не са един и два случаите, когато закъсал с финансите клуб се отнема от неговия собственик и се предава в ръцете на синдици. Тук подобна практика е доста по-трудно осъществима, но се оказа, че все пак тя е приложима. За да стане това факт и Христолов да бъде отстранен, Ботев трябва да обяви фалит и да напусне професионалния футбол. Първта стъпка към целта "Христолов вън от Ботев" може да стартира още на 15 февруари. Тогава изтича ултиматумът на БФС към президента на канарчетата, който трябва да погаси задълженията си към футболния съюз. Дори да го стори, в най-добрия случай Ботев с Христолов ще просъществува в "А" група до лятото. След това ще започне и процедурата по обявяването на клуба във фалит, Ботев ще бъде изваден от професионалния футбол, а Христолов отстранен от президентския пост.
0
 
 
Тия псевдо помагачи от фондацията като толкова искат да помагат да се вземат в ръце! Да поемат нещата в свои ръце,все пак имат опита,желанието,възможностите и т.н. Какво само ми се перчат пред медийте ние това ние онова.Ами направете го бе какво чакате?Знаете,че феновете веднага ще ви подкрепят.Според мен само си приказват.
0
 
 
"...да любя и мразя..." - думите на патрона на клуба ни. Ние обичаме клуба и сме готови на всичко за него, но Христола го мрази с цената на всичко. Той не иска да печели, той иска да ни съсипе преди 100 год. на клуба. Няма да продаде или преотстъпи. Не виждате ли, че не жали нито име, нито бизнес ... Мисля, че целта му е историята ни... Не съм юридически грамотен, но ако водиш бизнеса си към умишлен фалит и разоряваш служителите си, държавата не трябва ли както с лизинга на автомобили да ти вземе активите и пасивите и ги предложи на търг. Юристи няма ли ... /извинете ако съм прекалено наивен, просто ми се иска вече да стане нещо по-добро/
0
 
 
По Търговския закон може да е пак ПФК Ботев 1912, само че вместо професионален, ще се чете пловдивски. Пловдивски Футболен Клуб Ботев 1912. Какъв е проблемът?
0
 
 
Ботев Пловдив 2010. Давайте да се регистрира, няма какво да се чака.
0
 
 
Мен ли4но това, 4е Ботев Пловдив ще загуби временно своята история най- малко ме притеснява. Пове4е се боя от това, как ще се завърнем отново в А група, защото вси4ки знаем каква корупция се шири в българския футбол. На истина трябват много средства,но не толкова за отбор, колкото за... абе сещате се. ТОЙ НЕ УМИРА..!!!
0
 
 
Ще добавя, че с новия отбор има вариант да се влезе в Б група веднага от следващия сезон, защото на Селтака ще му остане за продаване единствено лиценза на отбора за професионален статут! Тогава няма къде да ходи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: