ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мароканец от Метц пристигна в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:11 / 25.01.2010Коментари (14)5095
© Plovdiv24.bg
Марокански халф пристигна на проби в Локомотив. Поредният чуждестранен играч е 18-годишен, има френски паспорт и се казва Амир. Той е в Сандански от събота, но не взе участие в първата контрола за зимната подготовка срещу Вихрен. Ден по-късно проведе първата си тренировка, водена от Наджи Шансой, в компанията на само 5-ма футболисти. Останалите поучиха почивка за последния ден от седмицата.

Междувременно нападателят Гара Дембеле подписа договор с пловдивчани, като се присъедини към останалите нови - Борислав Хазуров, Йонес Бенджалон, Габор Ерош, Здравко Лазаров, Костадин Гаджалов и вратаря Иван Царевишки.
От лагера в югоизточния град си тръгна германецът Адриан Шедлински, който бе контузен преди проверката с Вихрен. Това е вторият освободен след Ибрахим Атику, за който бе установено, че има сърдечни проблеми.

В сряда локомотивци ще изиграят втората си контрола срещу тима на Методи Стойнев Септември (Симитли), а в събота лагера приключва с проверка срещу Миньор (Перник) на стадиона на дупнишкото село Мурсалево.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За Бибишков съм съгласен , ама за Манчев и Чиликов -абсурд. Двамата отдавна са изиграли добрите си мачове. Практика е вече , отборите да търсят млади футболисти , когато става въпрос за селекция. Чиликов и Манчев ли са бъдещето на Локо Пд?
0
 
 
Продължават да идват чужденци с много неизвестни, а у нас стоят футболисти като Чиликов, Манчев и Бибишков, които са се доказали и няма нужда да бъдат на проби! Бибишков и Манчев могат да бъдат един страхотен дует в нападението на Локомотив!По крилата ще вършеят Даксон и Здравко Лазаров;в средната линия пък ще оперират ЕверТон, Гарош и Дани Кики, защитният вал пък ще оформят Мечечиев, Гаджалов, Юнес и Сингбо! Баси отбора! Тва е отбор за челната тройка ве, майна!МНОГО Е ВАЖНО НИЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕМ КАТО ПУБЛИКА НА "ЛАУТА"!ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ НАСАМ ПРИ НАС СЕ НАБЛЮДАВА ЕДИН ОТЛИВ И ТОВА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!СЕГА ПОНЕ НЯМАМЕ ИЗВИНЕНИЕ, ПОНЕЖЕ ИМАМЕ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМЕ - ПРЕЗИДЕНТ, РЪКОВОДСТВО, ТРЕНЬОРИ И ОТБОР!ЩЕ Е НЕБЛАГОДАРНО ОТ НАША СТРАНА, АКО НА "ЛАУТА" ИДВАТ ПО-МАЛКО ОТ 5 000, И ТО КОГАТО ИГРАЕМ С ОТБОРИ ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА В КЛАСИРАНЕТО!АЙДЕ, МОМЧЕТА, НЕКА СЕ ЗАВЪРНЕМ У ДОМА - КРАЙНО ВРЕМЕ Е! НЕКА В АГИТКАТА ДА ИДВАТ ХОРА, КОИТО НАИСТИНА ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА ОТНАЧАЛО-ДОКРАЙ!
0
 
 
Според мен Въндев няма място в отбора . Сега излиза с пениза , че не заради парите е отишъл в Сливен , а заради Гюлемето . Ако не се лъжа Въндев имаше договор за още година и никой не можеше да го принуди да иде в Сливен насила.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 25.01.2010 г.
0
 
 
Дано Ботев продължат участие в групата, та да ги шебнем с един двуцифрен резултат накрая! :)))) earth Явор може да ни е много полезен недей така. Нивата е дълга! ;)
-3
 
 
По религия ги избират май...хахаххах...
+1
 
 
понеже в един сайт чета че Явор Въндев искал да се връща искам да кажа че според мен в Локото нямаме нужда от него! първо е дребен и ялов,второ от година е твърда резерва и то в другия изпадащ клуб,сливен! разбирам тези дето имат сантименти към Въндата ама въобще не ни трябва защото никва работа няма да свърши въ важния полусезон който ни предстои!
0
 
 
Нямам търпение да стартира пролетния полусезон и да дърпаме нагоре. "ЛОКОМОТИВ" ПЛОВДИВ е най великия отбор. И дано да имаме кръг по4ивка.
0
 
 
Анонимник ми се вижда този мароканец. Не знам защо ни е още един халф, но нека Шенсой да прецени. Само ЛОКО !!
0
 
 
Да сме живи и здрави.Другото ще се оправи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: