ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов пак се скри от феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 22.01.2010Коментари (108)16285
Димитър Христолов не изпълни обещанието си от началото на седмицата пред феновете да им подари клуба, ако до днес няма сделка с италианците. Съвсем очаквано, той не се яви пред 50-ината фена, които се събраха днес в студа пред офиса му в ЖК Тракия, видя репортер на Plovdiv24.bg. По думите на портиера, Христолов дори не е бил вътре в сградата, въпреки че според друга информация от някои от влиятелните фенове той е чакал в офиса и просто не е искал да излезе. "Канарчетата" се позабавляваха и с малко футбол. Малко след събирането пристигнаха и двама полицейски
служители от местното районно управление, но те не попречиха мирното събиране на феновете, като разбраха, че няма размирици. Феновете след това се изтеглиха вкупом към НАП, за да попитат защо държавата не си търси парите.

"Дянков показва някакви пълни и празни пици, ама пицата е тук, само трябва да дойде и да си я вземе. Искам да попитам кой позволява всички тези беззакония да се вършат в България. На премиера искам да му кажа, че задълженията на държавата към спорта не се изчерпват с построяването на една зала", заяви пред камерите култовия фен Велизар.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Селската Мастия очаквано пак излъга,но от това по-зле няма да стане. То по-зле и да иска няма как. Какво пък това сме си го говорили още есента, ще почнем начисто, още малко да извадят отбора и да обяват клуба във фалит. Селската Мастия ще загуби акциите си, а и заради алчността си и имотите с които е обезпечил част от задълженията.
-1
 
 
Предлагам да се издигне паметник на големия хуманист и борец за правда г-н Димитър Христолов-КОМАНДОСА. В негова чест село Крумово да бъде преименувано на Полковник Христолово. На негово име да има булеварди и училища.
0
 
 
Не мога да разбера защо лайноядите от локуспорчалга клуб си дават мненията.Раирани фенчета не разбирате ли ,че вие за нас сте най жалките хора на света.Вие се продадохте през 2001,не сте от Пловдив а от град Кюстендил,сега пък ви взе от Санданският чалга барон коко.Буфери мълчете историята си припомнете!
0
 
 
Смърт за селския.Трябвад а бъде издигнат паметник на този който гръмне Селския
-3
 
 
Това момиче,е журналистка!!Като сложиш,и фото репортерите,остават две коли фенове!!!Впечатляващо присъствие,и обич!!!
+1
 
 
Браво на тези момчета ( и момичето) които са били да мръзнат там и да отстояват идеи,вяра,да търсят отговори на наболели въпроси които касаят всички нас!Наистина браво,яд ме е че не сам в БГ за да ви подкрепя.Много е тъжно това отношение,аз го видях и миналата зима,но трябва да знаете че хората също виждат .Тогава първия протест беше нещо наистина голямо,в Крумово също имаше доста хора.Оставете ги локомотивци да злобеят,те повечето от тях друго не правят.ЕДИН ЖИВОТ ЕДНА ЛЮБОВ - САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
-1
 
 
Бате Митко не престава да върши добрини, ето сега ще освободи нашия хубав град от селско-комунистическите попълзновения.
0
 
 
Кюстендилци радваите се на гара Дембеле и не се заяждаите.Като сте толкова големи фенове на Селския вземете го на Лаута.С две точки сте пред нас с един мач по-малко в Пловдив сте този сезон а и дербито е на Лаута.Доиде Коко за президент и станахте голяма работа.Погледнете Вихрен с колко чужденци беше как изпадна и тогава надигаите носове.Не ни интересувате и това ви дразни.Винаги ще ви преследва комплекса Ботев.Ако има нещо смислено да коментирате го направете а не да плюете върху друг
-2
 
 
КОМАНДОС БЕШЕ ТОЙ, ЗА БОТЕВ БЕ ГЕРОЙ! ХРИСТОЛОВ, МИТКО ХРИСТОЛОВ! ЛЮБОВТА МУ ЩЕ БЪДЕ ВЕЧНА КЪМ БОТЕВ ОТ КРУМОВО!
-1
 
 
В ПЛОВДИВ СТЕ НАГОСТИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: