ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев си искат отбора от Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:31 / 21.01.2010Коментари (92)13378
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев Пловдив се събират утре сутринта пред офиса на Димитър Христолов в Тракия, научи Plovdiv24.bg. Привържениците на тима бяха по-рано през седмицата при бизнесмена от Брягово, като той явно наплашен от ситуацията им обеща в петък да им подари клуба. Ден по-късно обаче той се отметна от думите си, като хем заяви, че от няколко месеца клубът е на италианците, хем каза, че си е негов и няма да го подарява на никого. Феновете ще го чакат пред входа на офиса му, за да разберат дали Христолов ще им подари отбора или ще измисли поредната си лъжа.

Клубът вече е на път окончателно да остане без футболисти, тъй като стана ясно, че още няколко играчи са на път да подадат документи за разтрогване на договорите си. Те обаче още не са подали документи за разглеждане пред Арбитражния съд. 16 човека вече са напът да скъсат договорите си с Христолов, като 13 от тях - 11 италианци и двама българи, ще го направят на заседанието на арбитража във вторник, уточниха от Асоциацията на българските футболисти, които движат делата на играчите. Останалите българи ще разтрогнат по-късно.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 22.01.2010 г.
0
 
 
Колко ли ''Фена'' ще се съберат? 20-30?Организирайте се,направете го този селянин да си глътне граматиката!Или може би е вече късно?... :))
-5
 
 
митйо не им го давай отбора, ще се самоизядат тия копелета хахахаха
+4
 
 
пътя буфери !! изобщо не поствайте тук !! събрали се 5 вагона и си говорят един на друг как не трябвало да пишат тук и като погледне човек само "срано" от тях има !! Буфери не ми се правете на интелигентни, ясно е че някои от вас имат обазование във всяко стадо има черни овци ! Има теми за локомотив преместете се там и си пишете един на друг да не поствате в нашите теми ! И помнете едно, не наша черта е да се подиграваме, защото не НИЕ мразим повече чуждото, отколкото обичаме своето ! Няма по-голям - 1912 !!!
+2
 
 
Аз подкрепям,earth---нека си гледаме нашите работи които вървят на добре.Все пак не мога да си представя Пловдив без дерби--СЕЛСКИ ИДИ НА х*й--На Руски все пак съм от старата школа.Само Локо.Вече приятели.няма да ме видете тук,във вашите теми.Живи и здрави да сте.
+2
 
 
ПРИЗОВАВАМ ВСИКИ ЧЕРНО-БЕЛИ ДА СПРАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ И ПОДИГРАВАТ НА ЖЪЛТУРИТЕ! НЕКА СИ ГЛЕДАМЕ НАС! ТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ! ВСЯКО ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ КАТО ПОДИГРАВКИ И ПРЕСМИВАНЕ Е ТИПИЧНА ЖЪЛТУРСКА ЧЕРТА! НЕКА НЕ ПРИЛИЧАМЕ НА ТЯХ! НИЕ ИМАМЕ ПРЕКРАСЕН КЛУБ ЗА КОЙТО ДА МИСЛИМ А НИ ЧАКА ТЕЖКА ПРОЛЕТ! ЖЪЛТУРИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ! СПРЕТЕ СЪС ЖЪЛТУРСКИТЕ ПРОЯВИ!
+1
 
 
хРИСОТЛОф, НЕ ИСКАМ ДА ПРОДАВАШ ВЕЧЕ - НЯМА ЗА КОГА!НЕ ИСКАМ И ДА ОСТАВАШ В БОТЕВ - ТИ ОТДАВНА СИ ПРЕДАЛ НЕ САМО НАС, НО И НЕГО!ИСКАМ ПРОСТО ДА УМРЕШ - ГРОЗНО, МНОГО ГРОЗНО ДА УМРЕШ, ПРОСТО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: